Arts divers is een gespecialiseerde groothandel ten behoeve van de specialisten in de versmarkt, zoals de slagerij, groentezaak, kaaswinkel, delicatessenzaak, catering, horeca en supermarkt.
Wij hebben Arts divers mogen voorzien van volledige overstap naar LED verlichting als zijnde 1 op 1 vervanging van de oude armaturen.

De kantoren hebben wij voorzien van het LED paneel LPOD 36W, 595x595x9mm met een lichtkleur van 3000K en een UGR waarde lager dan 19. Deze panelen hebben wij ook in de kantine mogen plaatsen. Dit paneel is een inbouwpaneel en gemakkelijk te plaatsen in een systeemplafond. Voor een betonnen plafond kun je voor hetzelfde armatuur kiezen met een opbouwframe. Dit is te zien op foto acht.
Bij binnenkomst in de hal hebben wij de ronde SF Circular armaturen geplaatst. Dit is te zien op de derde foto. Deze armaturen zijn perfect voor wandmontage. In het magazijn en de koelruimtes hebben we BASE LED armaturen geplaatst. BASE LED is een stof- en waterdicht LED armatuur voor plafond- en wandmontage (IP66), geschikt voor vochtige binnen – en overdekte buitenruimten (-25ºC tot +35ºC).

De deuren van de vluchtroutes hebben we voorzien van de HISOR LED. HISOR LED noodverlichtingsarmatuur is geschikt voor opbouw en inbouw, middels een inbouwframe. De behuizing en de afscherming bestaan uit hoge kwaliteit polycarbonaat. De HISOR LED armaturen voldoen aan de Europese norm EN 60598.2.22 en worden standaard geleverd inclusief 4 pictogrammen, testknop een LED indicatielampje, zodat eenvoudig de werking gecontroleerd kan worden.

Zoals hierboven te lezen hebben wij het hele bedrijf voorzien van duurzame en onderhoudsvriendelijke verlichting. Wil jij ook de overstap met jouw bedrijf maken naar LED verlichting? Neem vrijblijvend contact met ons op!

arts-divers-entree
arts-divers-receptie
arts-divers-gang
kantine-arts-divers
kantoor-arts-divers
koelcel-arts-divers
koelcel-arts-divers
magazijn-arts-divers
magazijn-arts-divers
buitenverlichting-arts-divers

LPOD LED paneel

Onze A-kwaliteit LED panelen zijn uitermate geschikt voor zowel inbouw als opbouw, middels een opbouwframe in kantoren, klaslokalen, kleedruimten, gangen, vergaderruimten en showrooms.

SF Circular

De wand- en plafondarmaturen worden gekenmerkt door een zeer homogene lichtverdeling en een alluminium behuizing.

base-led-magazijn-verlichting

BASE LED

Stof- en waterdicht LED armatuur voor plafond- en wandmontage (IP66), geschikt voor vochtige binnen – en overdekte buitenruimten (-25ºC tot +35ºC). De behuizing is van geëxtrudeerd polycarbonaat (RAL 7035) met UV filter en is voorzien van een opalen polycarbonaat diffuser.

hisor-noodverlichting

HISOR LED

LED noodverlichtingsarmatuur geschikt voor opbouw en inbouw, middels inbouwframe. De behuizing en de afscherming bestaan uit hoge kwaliteit polycarbonaat. De HISOR LED armaturen voldoen aan de Europese norm NEN 60598.2.22 en worden standaard geleverd inclusief 4 pictogrammen, testknop een LED indicatielampje, zodat eenvoudig de werking gecontroleerd kan worden.