Advies op maat voor LED-bedrijfsverlichting

In onze showroom vind je een complete collectie LED-verlichting, armaturen en andere benodigdheden voor professionele bedrijfsverlichting. Wat we bieden is meer dan dat alleen. TLight kijkt graag met je mee hoe je tot de beste oplossingen komt. Dat kan betekenen dat we een lichtplan voor je maken, maar ook dat we voor jou op zoek gaan naar specifieke verlichting of speciale stekkers of kabels, die je niet in een standaard assortiment vindt. Wij denken met je mee en kijken verder.

Technische dienst

TLight levert niet enkel aan de installatiebranche, onder onze klanten zien we ook geregeld een technische dienst van een bedrijf. Als technische dienst-medewerker heb je veel kennis in huis en ben je breed inzetbaar, maar mis je op sommige vlakken hele specifieke know-how. Vraag ons om advies en dan zorgen we samen voor mooie, passende oplossingen.

Advies voor alle LED-bedrijfsverlichting

Als installateur of projectleider in de installatiebranche wil je je klanten kwaliteit bieden voor een prettige prijs. TLight wil exact hetzelfde. Kwaliteit zit hem wat ons betreft ook in de service. Een advies op maat voor LED-bedrijfsverlichting geeft die extra service. Hoe klein of hoe groot de klus ook is, weet dat we met je meedenken. Heb je twijfels of wil je iets nieuws uitproberen? Wij vertellen je graag wat de voor- en nadelen zijn of kijken met je mee op locatie.

Duurzaamheid

Verduurzaming van bedrijfsvoering staat bij veel organisaties hoog op de agenda. LED-verlichting draagt in grote mate bij aan een groener pand. Wij denken ook graag mee over hoe je klanten hierin kan adviseren. De komende jaren zal dit onderwerp alleen maar meer aandacht krijgen en dat is positief. Zorg dat je hierbij aan kan sluiten en je klant een groen bedrijfsverlichtingsadvies kan geven.