LED-bedrijfsverlichting

TLight  is sinds 2006 dé groothandel voor LED-bedrijfsverlichting. Wij richten ons op de professionals en leveren hoogwaardige producten aan projectleiders, installateurs en technische diensten. We verkopen vanuit onze online bestelomgeving, waar je een breed assortiment verlichting, armaturen en toebehoren vindt. Je kan ook een afspraak maken en bij ons op locatie de bedrijfsverlichting bekijken.

Professioneel lichtplan

Wij zien onszelf als serieus partner van de installatiebranche. Dat betekent dat we niet enkel bedrijfsverlichting verkopen, maar ook een adviesfunctie in kunnen nemen. Zo is het ontwerpen van een professioneel lichtplan onderdeel van onze service. Samen met jou bekijken we wat er nodig is om de ruimte en de functie daarvan op de beste manier uit te lichten. Dit kan bij ons aan tafel in de showroom, maar desgewenst komen we op locatie om de situatie daar te bekijken.

De drie B’s van TLight

LED-verlichting plug and play

De lange levensduur van LED-verlichting maakt het heel populair, daarbij heeft het geen onderhoud nodig. Bovendien past LED heel goed in de ontwikkeling van een duurzamere bedrijfsvoering. De mogelijkheden van LED-bedrijfsverlichting zijn zeer divers. Wij dragen zorg voor de assemblage van de stekkers, zodat jij de producten plug and play geleverd krijgt. Dat bespaart je tijd.

LED-bedrijfsverlichting bestellen

Omdat jij snel wilt schakelen, zorgen wij dat de bestelling direct wordt verzonden. Je hebt de LED-bedrijfsverlichting dus vaak al de volgende dag in huis. We hebben een groot bedrijfspand met ruime opslagmogelijkheden en leveren dus direct uit voorraad. En mocht er nu een keer iets heel specifieks nodig zijn, dat je niet zomaar kan vinden, dan gaan wij voor jou op zoek.

Assortiment