LED-bedrijfsverlichting – Onze service

Verschillende situaties vragen om verschillende oplossingen. Wanneer een kantoor, bedrijfspand, school of een andere grote ruimte van verlichting moet worden voorzien, spreken we over bedrijfsverlichting. Maar welke verlichting werkt in een specifieke situatie, hangt af van verschillende factoren. TLight is bekend met de uitdagingen van installateurs en projectleiders en zorgt voor passende oplossingen die de ruimte laten stralen.

Groothandel in LED-verlichting

Onze groothandel in verlichting is je complete partner voor LED-oplossingen. Wij richten ons op het leveren van de juiste verlichting en allerhande armaturen en andere toebehoren, maar we denken ook met je mee, geven advies op maat en ontwerpen professionele lichtplannen. Onze service waarmee we ons onderscheiden van de gemiddelde groothandel. Daarnaast zorgen we altijd voor de beste prijzen, want kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Neem contact met ons op!

Plug and play

We weten hoe de dagen van projectleiders en installateurs verlopen. Je wilt je focussen op de belangrijkste zaken en kwaliteit bieden. Dat is waarom wij onze producten zo compleet mogelijk leveren. We assembleren stekkers, zodat jij daar niet naar om hoeft te kijken. Het ontzorgen van onze klanten vinden we belangrijk. Dat uit zich ook in de reparatie- en vervangservice. Heb jij nog ideeën waar we jou mee kunnen helpen, zodat jij je volledig kan richten op je werk, laat het ons weten.

Online bestellen, snelle levering

Onderdeel van onze complete service is de uitgebreide bestelomgeving op deze website. Je bestelt de benodigdheden eenvoudig online en omdat we direct uit voorraad kunnen leveren, is de bestelling snel in huis. Onze groothandel in LED-bedrijfsverlichting is te vinden in Heijen, Limburg, net over de grens van zowel Brabant als Gelderland. Je bent altijd van harte welkom in ons pand, we geven je graag een rondleiding en de gelegenheid om onze showroom te bezoeken.