Groothandel professionele LED bedrijfsverlichting

Als sinds 2006 levert Tlight LED-bedrijfsverlichting aan projectleiders, installateurs en technische diensten. In ons assortiment vind je een uitgebreide collectie verlichting, armaturen en toebehoren. Uiteraard is alles plug and play geassembleerd. Wij denken graag groot, maar nooit in standaarden. Met onze lichtplanontwerpen en adviezen op maat zijn we naast groothandel ook servicepartner voor de installatiebranche.

De drie B’s van TLight

Leverancier van LED-verlichting

LED verlichting heeft de toekomst. Het kent een lange levensduur en heeft geen onderhoud nodig. Duurzamere bedrijfsvoering staat steeds hoger op de agenda in het bedrijfsleven en bij organisaties en overheden. Als leverancier van LED verlichting leveren we hier, samen met de installatiebranche, een mooie bijdrage aan.

Compleet assortiment

In onze online bestelomgeving vind je een zeer uitgebreid aanbod LED bedrijfsverlichting. Ongeacht of de opdracht utiliteit, industrie of retail moet voorzien, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. En mocht er nu een keer iets heel specifieks nodig zijn, dat je niet zomaar kan vinden, dan gaan wij voor jou op zoek.

Ga naar ons assortiment

LED-bedrijfsverlichting

Een lichtplan geeft een mooie basis voor bedrijfsverlichting. Wij ondersteunen onze klanten graag met deze service. We hebben ruime ervaring met het maken van een bedrijfslichtplan en weten waar we op moeten letten. Waar nodig bezoeken we de locatie, zodat de LED-bedrijfsverlichting helemaal passend en op maat is, geschikt voor de doeleinden van de verschillende ruimtes.