Reparatie- en vervangservice voor LED-bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting moet altijd goed functioneren. Als de verlichting op een school, in een ziekenhuis, op kantoor, in een warehouse of in een ander bedrijfsruimte uitvalt is er een probleem. Bij TLight denken we graag in oplossingen en daarom hebben we een reparatie- en vervangservice voor de LED-bedrijfsverlichting die door ons geleverd is.

Direct vervangen

Als leverancier van de verlichting voelen wij ons ook verantwoordelijk voor de reparatie. Techniek en mechaniek kunnen je soms in de steek laten, maar wij doen dat niet. We doen niet aan ingewikkelde formulieren of uitgebreide belmenu’s, maar zorgen direct voor een oplossing.

Voorwaarden

Onze reparatie- en vervangservice is uiteraard bedoeld voor onze klanten; installateurs of bedrijven aan wie we geleverd hebben. Als er een probleem is met het product dan horen we dat graag. We zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing, zodat jouw werkzaamheden minimaal vertraging oplopen. Eerst moet jij aan de slag kunnen en later kijken we naar het financiële stuk of handelen wij het verder af met de leverancier.

Reparatie verlichting

Als installatiemonteur of medewerker van de technische dienst ben je natuurlijk helemaal thuis in de materie. Mocht je toch eens twijfelen bij een reparatie of vervanging, neem dan even contact met ons op. Verlichting is prijzig en bij elektra komen allerlei veiligheidsoverwegingen kijken. Wij helpen direct en brengen verlichting.