Levering uit voorraad

In Heijen in Limburg, vlak over de grens bij Brabant én Gelderland, vind je ons bedrijfspand en showroom. Een mooie locatie biedt ons uitgebreide assortiment de ruimte. Als je (online) je bestelling plaatst dan leveren wij deze direct, omdat we uit voorraad kunnen leveren. Je hebt ook de optie om eens langs te komen, we geven je graag een rondleiding en plannen tijd in voor een advies op maat.

Online bestellen

In de online bestelomgeving vind je alle producten, netjes gecategoriseerd. Als je voor 15:00 uur de bestelling plaatst, zorgen we dat deze de volgende dag al geleverd wordt. Bij bestellingen boven de €250 rekenen we geen verzendkosten. Als de kosten van de bestelling lager liggen dan €250, vragen we €9,50 voor de verzending. Gewicht- en lengtetransport zijn wij genoodzaakt om door te berekenen. Ook veerkosten voor zendingen naar de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen (postcode 45) berekenen wij door.
Mocht een product onverhoopt beschadigd zijn tijdens het transport, dan proberen we ervoor te zorgen dat je binnen 48 uur een vervangend product in huis hebt.

 

Op zoek naar iets anders

In bepaalde situaties heb je onderdelen of verlichting nodig die je niet direct kan vinden. Als wij het niet op voorraad hebben, dan gaan we graag voor je op zoek. Of we denken mee over een andere oplossing. We geloven niet in problemen, enkel in oplossingen.