Frank van den Berg

Directeur

Directeur en oprichter van TLight. In 2005 begonnen vanuit zijn eigen garage. Frank zag dat er een grote behoefte was aan, destijds nog, TL-verlichting. Wat begon als een hobbyproject naast zijn vaste baan, groeide al snel uit tot een specialisme op het gebied van LED bedrijfsverlichting. 
Door de sterke groei van TLight zijn er inmiddels teamleden aangenomen op verkoop, advies, magazijn en marketing.

“TLight is uitgegroeid tot een hecht team waarbij de lijntjes kort zijn en je van alle facetten mag proeven. Zo werken we vanuit alle hoeken nauw samen om tot de beste resultaten te komen.”

Fabio van der Zand

Inkoper

Fabio versterkt sinds januari 2022 team TLight. Zakelijk is hij een echte team-player. Hij werkt graag met mensen en krijgt veel energie en voldoening om samen met collega’s, klanten en leveranciers iets moois op te bouwen.

”Ik heb ruime kennis en ervaring als inkoper en heb de afgelopen 3 jaar gewerkt als projectcoördinator en inkoper in de beveiliging en elektrobranche.
TLight is een ambitieus bedrijf met een jong en dynamisch team. Ik ben trots dat ik hier vanaf nu deel vanuit mag gaan maken en kijk er naar uit om TLight samen te laten groeien.”

Frank van de Venn

Verkoop-binnendienst lichtadviseur

In maart 2018 werd Frank de allereerste verkoopmedewerker van TLight. Wat Frank leuk vindt aan zijn functie is oplossingsgericht denken voor de klant en daarbij passend advies geven. Dit doet hij onder andere door het maken van lichtplannen. Frank is heel sterk in sociale contacten leggen en vooral in het onderhouden hiervan. De contacten tussen klanten en collega’s vindt hij daarom erg belangrijk en dat zijn ook de dingen die zijn werk extra leuk maken.

Stefanie Nogarede

Verkoop-Binnendienst Lichtadviseur

Sinds april 2023 versterkt Stefanie team TLight.
Stefanie is in haar vrije tijd graag creatief bezig. Ook haar vriend is vaak op een artistieke manier bezig met bijvoorbeeld verlichting en elektrotechniek.
Zijn jaren lange passie voor verlichting heeft mijn belangstelling in de verlichtingsindustrie alleen maar doen groeien.

Ik kijk er naar uit om kennis en ervaring bij TLight verder te kunnen ontwikkelen. Zo hoop ik samen met TLight mee te mogen groeien en mijn steentje bij te kunnen dragen om nieuwe successen te behalen. 

Marit van den Berg

Front Office

Sinds begin 2024 hebben wij Marit mogen verwelkomen in ons team. Bij TLight heeft ze niet alleen een bedrijf gevonden, maar ook een omgeving waar het personeel en een goede samenwerking centraal staat.

Buiten kantooruren is Marit actief bezig met sporten en hecht ze veel waarde aan haar familie.

Marit kijkt er enorm naar uit om onze klanten te ontmoeten, onze producten van dichtbij te leren kennen en aan de slag te gaan bij TLight.

Noa Klabbers

Marketing/Website

Sinds augustus 2020 versterkt Noa team TLight. Binnen TLight heeft Noa van haar hobby’s haar werk weten te maken. Het leuke van haar werk vindt ze de diversiteit. Van foto’s maken op locatie tot achter de schermen aan de website werken. Als het maar creatief is!​

Maike van den Berg

Administratie

Twee dagen in de week is Maike bij ons op kantoor om de administratie van TLight bij te houden. Daarnaast werkt ze ook voor Lijn 83 als leerkracht basisonderwijs in de vervangingspool (CPV Ingenium). Maike is altijd in voor een gezellig praatje en is het ‘zonnetje op kantoor’.

Rik Roosen

Magazijn

Rik is sinds juni 2019 ‘chef magazijn’ bij TLight. Hij regelt alles in en rondom het magazijn, maar voert daarnaast ook veel andere taken uit. Rik is een echte duizendpoot met een breed scala aan kennis. Hij is een hele fijne sparringpartner met een frisse blik en veel innoverende ideeën. Voor goed advies of een droge grap, ben je bij Rik aan het juiste adres.

tlight-logo

Bjorn Hermsen

Magazijn

Sinds kort vervult Bjorn Hermsen zijn rol als magazijnmedewerker bij TLight. Bjorn vult zijn vrije tijd met zijn passies voor voetbal, wandelingen door de natuur, het genieten van een goed glas met vrienden en van gezelligheid.
Met een achtergrond in de logistieke sector sinds 2017, ademt Bjorn efficiëntie en optimalisatie.
Wanneer je binnenkort onze locatie in Heijen komt bezoeken, zul je Bjorn zeker aan de balie treffen!