Frank van den Berg

Directeur

Directeur en oprichter van TLight. In 2005 begonnen vanuit zijn eigen garage. Frank zag dat er een grote behoefte was aan, destijds nog, TL-verlichting. Wat begon als een hobbyproject naast zijn vaste baan, groeide al snel uit tot een specialisme op het gebied van LED bedrijfsverlichting. 
Door de sterke groei van TLight zijn er inmiddels teamleden aangenomen op verkoop, advies, magazijn en marketing.

“TLight is uitgegroeid tot een hecht team waarbij de lijntjes kort zijn en je van alle facetten mag proeven. Zo werken we vanuit alle hoeken nauw samen om tot de beste resultaten te komen.”

Frank van de Venn

Verkoop-binnendienst lichtadviseur

In maart 2018 werd Frank de allereerste verkoopmedewerker van TLight. Wat Frank leuk vindt aan zijn functie is oplossingsgericht denken voor de klant en daarbij passend advies geven. Dit doet hij onder andere door het maken van lichtplannen. Frank is heel sterk in sociale contacten leggen en vooral in het onderhouden hiervan. De contacten tussen klanten en collega’s vindt hij daarom erg belangrijk en dat zijn ook de dingen die zijn werk extra leuk maken.

Lonneke Cantineau

Verkoop-Binnendienst Lichtadviseur

Sinds mei 2019 is Lonneke niet meer weg te denken uit team TLight. De combinatie van commercieel te werk gaan, adviezen geven en het maken van lichtplannen vindt zij het leukste aan haar werk.
Bij TLight werken we met de collega’s heel nauw samen en dat vindt ze prettig. Lonneke bekijkt zaken vaak vanuit een ander perspectief waardoor ze haar collega’s op nieuwe inzichten en ideeën brengt. Ergens over sparren is dan ook iets wat zij graag doet.

Onze klanten kunnen Lonneke herkennen aan haar aanstekelijke lach. Aan de telefoon of in ons pand wordt je met een glimlach ontvangen!

Maike van den Berg

Administratie

Twee dagen in de week is Maike bij ons op kantoor om de administratie van TLight bij te houden. Daarnaast werkt ze ook voor Lijn 83 als leerkracht basisonderwijs in de vervangingspool (CPV Ingenium). Maike is altijd in voor een gezellig praatje en is het ‘zonnetje op kantoor’.

Noa Klabbers

Marketing/Website

Sinds augustus 2020 versterkt Noa team TLight. Binnen TLight heeft Noa van haar hobby’s haar werk weten te maken. Het leuke van haar werk vindt ze de diversiteit. Van foto’s maken op locatie tot achter de schermen aan de website werken. Als het maar creatief is!​

Rik Roosen

Magazijn

Rik is sinds juni 2019 ‘chef magazijn’ bij TLight. Hij regelt alles in en rondom het magazijn, maar voert daarnaast ook veel andere taken uit. Rik is een echte duizendpoot met een breed scala aan kennis. Hij is een hele fijne sparringpartner met een frisse blik en veel innoverende ideeën. Voor goed advies of een droge grap, ben je bij Rik aan het juiste adres.

Sjaak Gisbers

Magazijn

Sjaak is bijna sinds het eerste uur bij TLight betrokken. Als medewerker in het magazijn draagt hij zorg voor het picken, packen en assembleren van onze producten. Sjaak vindt het mooi om te zien welke ontwikkeling TLight sinds het begin heeft doorgemaakt. Zijn gevoel voor humor zorgt ervoor dat hij een goede mop wel kan waarderen.

Geert van den Berg

MAgazijn

Ondanks dat Geert sinds 1 januari 2020 afscheid heeft genomen van het TLight magazijn, is hij toch nog geregeld te vinden in het pand. Zo heeft hij de prachtige, nieuwe ontvangstbalie in het magazijn gemaakt. Ook voor een spoedtransportje in de buurt is Geert af en toe nog te porren.