Groothandel verlichting

Al sinds 2005 levert Tlight LED-bedrijfsverlichting aan projectleiders, installateurs en technische diensten. In ons assortiment vind je een uitgebreide collectie verlichting, armaturen en toebehoren. Wij staan voor beste prijs, beste service en eenvoudig bestellen.

Lampengroothandel én adviseur

Wij geloven in een complete service. Dat begint natuurlijk bij de basis; je levert goede producten voor de beste prijzen, je zorgt voor een compleet assortiment en maakt het bestellen eenvoudig en levert de producten snel aan huis. Maar alleen lampengroothandel zijn, is niet genoeg voor ons. Wij denk ook graag met onze klanten mee. Zo ontwerpen we op aanvraag professionele lichtplannen voor onze klanten. Ook denken we mee; uitdagingen worden oplossingen. En waar nodig gaan we op zoek naar specifieke onderdelen die niet zomaar voor handen zijn.

Professioneel lichtplan

Plug and play assemblage

Niet alle groothandels in bedrijfsverlichting leveren plug and play, wij doen dat wel, want dat scheelt jou tijd. Omdat de Europese norm iets anders ligt, ontvangen wij alle drivers zonder stekkers. Jij wilt die stekkers wel en daarom zorgen wij dat deze bevestigd zijn. Startklaar voor jou, zodat je direct aan de slag kan.

Bezoek onze groothandel in LED-verlichting

Er komen bij ons klanten over de vloer die het leuk vinden om eens te sparren of die met hele specifieke uitdagingen komen. Wil jij ook graag een keer de producten zien voordat je ze koopt, heb je advies op maat nodig of ben je toevallig in de buurt; wij nodigen je van harte uit voor een kop koffie en een bezoek aan onze showroom.