Historie van TLight

In 2005 is TLight opgericht door Frank van den Berg. Hij zag dat er een grote behoefte was aan, destijds nog, TL-verlichting en vond het leuk om daar iets in te kunnen betekenen. Hij kocht in en verkocht, en dat allemaal vanuit zijn eigen garage. Wat begon als een hobbyproject naast een vaste baan, groeide uit tot een grote speler binnen de bedrijfsverlichting.

Duurzaam met LED-verlichting

De TL-buizen hebben al vele jaren geleden plaatsgemaakt voor LED-verlichting. Deze verlichting heeft de toekomst en past bij de tendens van duurzame bedrijfsvoering.

Frank: “We zien dat de vraag naar duurzame oplossingen en dus ook naar LED-verlichting groeit. De installatiebranche levert hier samen met ons een mooie bijdrage aan.”

Een eigen bedrijfspand

Na de garagebox volgde een bedrijfsruimte in het pand van een transportbedrijf. De verhuizing naar een bedrijfsverzamelgebouw was een mooie volgende stap, waar naar anderhalf jaar al een tweede ruimte gehuurd moest worden. Dit was een mooie plek, maar binnen wederom anderhalf jaar was TLight uit zijn jasje gegroeid en moest er meer ruimte gehuurd worden. Door de groei ontstond de behoefte aan een eigen bedrijfspand, met meer ruimte, een showroom en een betere gelegenheid om gasten te ontvangen. In 2014 werd dit eigen pand gerealiseerd. Het zal alleen niet meer lang duren voordat hier aanbouw nodig is.

Installatiebranche

In het verleden was de webshop van TLight ook toegankelijk voor particulieren. Inmiddels richt het bedrijf zich enkel nog op de Business to Business; installatiebedrijven, projectleiders in de installatiebranche en technische diensten binnen bedrijven en organisaties. Door ook lichtplannen te ontwerpen en op maat advies te geven is TLight meer en meer partner geworden voor haar klanten.

Ga naar advies op maat

De toekomst…

Met de steeds grotere vraag uit de markt is er nog geen einde gekomen aan de groei van het bedrijf. Zowel het bedrijfspand als de personeelslijst en het klantportfolio zal de komende tijd flink uitbreiden.