TCPM is een vooruitstrevend advies- en ingenieursbureau. Zij beschikken over 5 kantoren, verdeeld over heel Nederland, en hebben meer dan 200 gedreven medewerkers. Zij laten zich elke dag weer uitdagen door nieuwe complexe industriële vraagstukken op het gebied van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement. Vanuit hun kantoor in Boxmeer bedienen zij hun opdrachtgevers in het zuiden van Nederland.

TCPM heeft hun pand in Boxmeer volledig gerenoveerd, waarbij LED verlichting een belangrijke rol heeft gespeeld. In samenwerking met Welvaarts Elektro BV en de interieurarchitect hebben wij hiervoor met zorg de juiste armaturen bepaald.

Het resultaat mag er zeker zijn! We zijn enorm trots op dit project.

We hebben op maat gemaakte armaturen geleverd voor het cafégedeelte waarvan enkele uitgevoerd met een voor gemonteerd plantenraster. De op maat gemaakte LED armaturen zijn gependeld aan het plafond gemonteerd, terwijl andere armaturen zijn bevestigd via o.a. een 3-fase rail. Aan de 3-fase rail zijn de spots strategisch gepositioneerd dat deze zowel gebruikt worden als taakverlichting maar ook als sfeerverlichting.

Bij de entree zijn onze LED-strips rondom het logo geïntegreerd in het meubel, wat een zeer chique uitstraling geeft. In het kantoorgedeelte zijn LED-panelen geïnstalleerd in combinatie met pendelarmaturen en inbouwspots.. Hiervoor heeft TCPM gekozen voor verschillende prachtige designlampen van Wever en Ducré.

We willen Welvaarts Elektro BV bedanken voor de prettige samenwerking aan dit mooie project. Ook bedanken we TCPM voor het vertrouwen en wensen we hen veel werkplezier toe in hun prachtig gerenoveerde pand!

De foto’s zijn zowel overdag als ‘s avonds genomen, waarbij de verlichting op beide momenten schittert.

In de wereld van ruimtelijke ontwikkeling, ordening en milieuadvies schijnt nu een helder licht dankzij de samenwerking tussen TLight en Reland. Als toonaangevende leverancier van LED-verlichting voor de professionele markt hebben we samen met onze gewaardeerde klant, Van Bon Elektro, een bijzonder project bij Reland mogen verlichten.

Reland, een toonaangevend adviesbureau, betrekt vanaf 1 maart 2023 het herrezen pand aan de Mgr. Bekkersstraat 56 in Ledeacker, voorheen bekend als “De Breyenburg”. Na een tragische brand in 2013 is dit pand volledig heropgebouwd. Voor dit heringerichte pand hebben wij een zorgvuldige lichtberekening uitgevoerd, met speciale aandacht voor de hoge plafonds en het behoud van een aangename, inspirerende werkomgeving.

Met behulp van diverse pendelarmaturen in combinatie met een 3-fase rail hebben we de juiste sfeer gecreëerd. Hieronder vindt u een sfeervolle impressie van het vernieuwde pand.

Wij willen Reland hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en Eddy opnieuw waarderen voor de prettige samenwerking.

PROPUS

Deze 3-fase rail LEDspot is in power en in kleur instelbaar. De PROPUS is 90° kantelbaar en 355° draaibaar. De behuizing bestaat uit aluminium, welke voorzien is van een zwarte poedercoating. De PROPUS wordt standaard geleverd met een aluminium reflector 36° en een geïntegreerde flikkervrije LED driver.

FUGA LINE

LED armatuur geschikt voor pendelmontage. De behuizing bestaat uit hoogwaardig aluminium met een witte poedercoating RAL9003 en is voorzien van zwart optiek met lensjes voor een lage verblinding. De FUGA LINE is leverbaar in 565mm, 1145mm en 1405mm en is leverbaar in 3000K en 4000K. Pendelset is inbegrepen.

Een Nieuwe Start: Het Gloednieuwe Pand van Electro Theeuwen

We zijn ontzettend enthousiast om te delen dat Electro Theeuwen vorig jaar zijn nieuwe vestiging in Wanssum heeft geopend. En wat nog leuker is, is dat ze onze moderne LED-panelen en DLR LED downlighters hebben gekozen om hun pand te verlichten!

Door deze nieuwe verlichting te gebruiken, heeft Electro Theeuwen niet alleen gezorgd voor een mooi en helder pand, maar ook laten zien dat ze om duurzaamheid geven.

We willen Leon bedanken voor zijn vertrouwen in onze producten en hem veel succes wensen in het nieuwe pand. We hopen dat het een geweldige plek wordt voor iedereen die er werkt en komt.

Gefeliciteerd en veel succes, Electro Theeuwen!

LPOD LED paneel

Onze A-kwaliteit LED panelen zijn uitermate geschikt voor zowel inbouw als opbouw, middels een opbouwframe in kantoren, klaslokalen, kleedruimten, gangen, vergaderruimten en showrooms.

DLR LED

LED downlighter geschikt voor inbouw. De behuizing bestaat uit aluminium (RAL 9003) en is voorzien van een gefacetteerde reflector. De DLR LED heeft een stralingshoek van 60° en is leverbaar met een diameter van 145mm, 170mm, 190mm en 230mm. De kleurtemperatuur is instelbaar in 3000K, 4000K en 5700K.

In een tijd waarin de focus op gezonde leeromgevingen voorop staat, vormt de Frisse Scholen Norm een leidraad voor de optimalisatie van onderwijsfaciliteiten. Een van de cruciale aspecten van deze norm is de rol van LED-verlichting en de impact ervan op het welzijn en de prestaties van leerlingen en leraren.

Wat is de Frisse Scholen Norm?

De Frisse Scholen Norm is een richtlijn die zich richt op het creëren van gezonde en comfortabele schoolgebouwen door middel van specifieke richtlijnen voor binnenmilieu, zoals luchtkwaliteit, temperatuur, akoestiek en verlichting. Deze norm is bedoeld om de leerprestaties te verbeteren, het ziekteverzuim te verminderen en het algehele welzijn van de gebruikers te bevorderen.

LED-verlichting als pijler van de norm

LED-verlichting heeft een revolutionaire rol gespeeld in het nastreven van de doelstellingen van de Frisse Scholen Norm. Ten opzichte van traditionele verlichtingssystemen biedt LED een scala aan voordelen die de norm ondersteunen:

Implementatie van LED-verlichting volgens de norm

Het is essentieel dat de implementatie van LED-verlichting binnen scholen voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door de Frisse Scholen Norm. Dit omvat:

ALFA

Wij hebben een product bij TLight welke aan de B-norm van de frisse scholen voldoet. Hieronder vertellen wij er graag meer over.
LED paneel, geschikt voor inbouw met zeer geringe inbouwdiepte. Middels een frame is deze tevens als opbouw te gebruiken. De behuizing bestaat uit aluminium en is voorzien van een micro prismatische afscherming, wat voor een lage verblinding (UGR<19) zorgt en uitermate geschikt maakt voor toepassing in kantoren. Dit side lit paneel is voorzien van hoogwaardige kwaliteit SMD 2835 LED’s met een R9> 45 (3000K) en CRi>90. De ALFA is leverbaar in 595x295mm, 595x595mm en 1195x295mm. De kleurtemperatuur is middels een switch instelbaar in 3000K, 4000K en 6000K.

Klaar voor een gezondere toekomst

Met LED-verlichting als een essentieel onderdeel van de Frisse Scholen Norm, staan onderwijsinstellingen aan de voorhoede van positieve veranderingen in het creëren van gezondere en meer productieve leeromgevingen. Door te investeren in LED-technologie kunnen scholen niet alleen de norm naleven, maar ook de weg effenen voor een helderdere en gezondere toekomst voor hun leerlingen en medewerkers.

Conclusie

LED-verlichting staat centraal in de ambitie van scholen om te voldoen aan de normen voor frisse en gezonde leeromgevingen. Het implementeren van deze energiezuinige en ergonomisch verantwoorde verlichtingssystemen draagt niet alleen bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, maar ook aan het verbeteren van het welzijn en de prestaties van iedereen die betrokken is bij het onderwijsproces.

Optimale Verlichting voor inmotiQs in Heijen

Bij inmotiQs in Heijen gaat mobiliteit verder dan alleen onderhoud en reparaties. Met hun toewijding aan slimme truck- en trailerservices zorgen ze ervoor dat jouw voertuig veilig en schoon de weg op kan. Bij TLight zijn we trots om met inmotiQs samen te werken en hun visie te ondersteunen met hoogwaardige LED-verlichting.

Onze LED-verlichtingssystemen, speciaal ontworpen voor vochtige binnen- en overdekte buitenruimten, zijn geïnstalleerd bij inmotiQs om ervoor te zorgen dat ze altijd goed zicht hebben, ongeacht de omstandigheden. We hebben zelfs foto’s gemaakt van deze LED-verlichting in de wasstraat, waar ze hun voertuigen grondig reinigen.

De voordelen van LED-verlichting zijn talrijk, waaronder energie-efficiëntie, duurzaamheid en helderheid. Dit sluit naadloos aan bij inmotiQs’ toewijding aan innovatie en duurzaamheid. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van hun streven naar kwaliteit en efficiëntie.

wasstraat inmotiqs
truck wasstraat
waterdichte led verlichting

BASE LED

Stof- en waterdicht LED armatuur voor plafond- en wandmontage (IP66), geschikt voor vochtige binnen - en overdekte buitenruimten. De BASE LED wordt standaard geleverd met doorvoerbedrading.

hisor-noodverlichting

HISOR LED

LED noodverlichtingsarmatuur geschikt voor opbouw wand- en plafondmontage. De HISOR LED armaturen voldoen aan de Europese norm EN60598.2.22 en worden standaard geleverd met 3 pictogrammen stickers.

Met trots hebben wij mee mogen werken aan het nieuwe pand van Alcast. Dit in prettige samenwerking met Electro Theeuwen.

In de kantoren hebben we LED panelen geïntegreerd die de productiviteit naar nieuwe hoogtes tillen. Werknemers zullen zich ondergedompeld voelen in een oase van helderheid en comfort, waar creativiteit vrijelijk kan bloeien.

Maar dat is niet alles!
In het magazijn is gekozen voor onze TLS lichtlijnen die een perfect uitgebalanceerde verlichting bieden. Een ware revolutie in energie-efficiëntie en functionaliteit, waardoor het logistieke proces soepeler verloopt dan ooit tevoren.

Bekijk hieronder het resultaat.

LPOD LED paneel

Onze A-kwaliteit LED panelen zijn uitermate geschikt voor zowel inbouw als opbouw, middels een opbouwframe in kantoren, klaslokalen, kleedruimten, gangen, vergaderruimten en showrooms.

DLR LED

LED downlighter geschikt voor inbouw. De behuizing bestaat uit aluminium (RAL9003) en is voorzien van een reflector. De downlighter is leverbaar met een diameter van 145mm, 170mm,190mm en 230mm. De kleurtemperatuur is instelbaar in 3000K, 4000K en 5700K.

TLS LED

Het LED lichtsysteem is geschikt voor opbouw, direct tegen de bouwkundige constructie. Het armatuur kan gependeld worden middels kettingbeugels en ketting of door middel van plafondbeugels. DE TLS LED lichtlijn is uitermate geschikt voor ruimten van -20° tot +40°.

Een tijd geleden hebben wij de eigenaar van ”Joop den Boer – Linnen en Lingerie” mogen ontvangen aan onze servicebalie in Heijen. Samen met onze magazijn-chef Rik, heeft hij gekeken naar verlichtingsoplossingen voor zijn winkel. Samen hebben zij de bestaande armaturen ”retrofit-ready” gemaakt door het voorschakelapparaat te
verwijderen en de bedrading aan te passen. 
Dit heeft Rik bij een armatuur voorgedaan en de eigenaar heeft daarna de techniek op zijn armaturen toegepast.

Bij TLight denken wij graag mee met onze klanten. Een duurzame oplossing kan zijn om armaturen te vervangen. Ook ombouwen van de armaturen behoort tot de mogelijkheden. Wij gaan graag samen met jou het gesprek aan om te zien welke oplossing de beste voor jouw situatie is. 

Bij Joop den Boer hebben we in de etalage de bestaande lampen mogen vervangen door lampen met geïntegreerde LED modules.
De SINTRA LED rail spots. Deze armaturen hebben een CRI-waarde boven 90. De lichtbundel van de  SINTRA LED is door ons aangepast van 40° naar 60° door een andere reflector te monteren. Dit zorgt voor een egaler lichtbeeld.

In kledingwinkels is het zeer belangrijk om de kleurechtheid van producten te waarborgen. Licht speelt hier een belangrijke rol in en daar geven wij dan graag passend advies over. Je kunt hier vooraf al meer over lezen in onze blog over CRI.

SINTRA LED

Kantelbare (90°) en draaibare (355°) LED spot voor 3-fase rail. De SINTRA LED wordt standaard geleverd met een aluminium reflector en is TRAIC dimbaar. Door de vele mogelijkheden is de spot uitermate geschikt voor winkels.

In een wereld waar duurzaamheid en kostenbesparing steeds belangrijker worden, is de keuze voor LED panelen een slimme zet. Onlangs hebben wij bij ”Autocentrum Gennep” LPOD LED panelen geplaatst en dit heeft een enorm verschil gemaakt. Niet alleen zorgen de panelen voor helder en energiezuinig licht, maar ook voor een stijlvolle en moderne uitstraling.

Door over te stappen op LED panelen bespaart de klant niet alleen op de energiekosten, maar ook op onderhoudskosten. LED panelen hebben namelijk een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud. Bovendien zijn de panelen makkelijk te bedienen en aan te passen aan de gewenste sfeer. Hierdoor creeërt de klant een prettige werkomgeving voor het personeel en een aangename sfeer voor klanten.

LPOD LED paneel

Onze A-kwaliteit LED panelen zijn uitermate geschikt voor zowel inbouw als opbouw, middels een opbouwframe in kantoren, klaslokalen, kleedruimten, gangen, vergaderruimten en showrooms.

Gelegen in het hart van Vierlingsbeek vind je ‘’Vitaliteitscentrum Brabant’’. Het voormalige Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof.

Begin 2022 overgenomen door Susan en Wouter, inmiddels omgetoverd tot een veelzijdig centrum.
Samen met Jeroen van Kuda Electro hebben wij aan dit prachtige project mee mogen werken met een indrukwekkend eindresultaat.

Na de eerste oriënterende gesprekken over de  wensen en mogelijkheden qua verlichting hebben wij als TLight een eerste voorstel gemaakt in Dialux waarbij er tevens 3D visualisaties zijn gemaakt om een beeld te krijgen hoe dit er in de praktijk zou gaan uitzien. Na samen tot een definitief plan te zijn gekomen hebben we hiervan een lichtberekening gemaakt om te kijken of in alle ruimtes de gewenste verlichtingssterktes gehaald werden.

Ook is in deze berekening de noodverlichting meegenomen. Hiervoor is gekozen voor de EYE LED armatuur en de Hisor LED voor de vluchtwegaanduiding.
Uiteraard is bij de keuze van de armaturen rekening gehouden met de doeleinde van de verschillende ruimtes maar ook met beleving en duurzaamheid.

Vitaliteit staat centraal. Zo word je in een oase van rust ontvangen in de fitnessruimte.

Omdat deze ruimte weinig daglichttoetreding heeft wilde Susan en Wouter hier toch een buitengevoel creëren, dit hebben we opgelost middels wolkenplafonds. De wolkenplafonds zijn centraal geplaatst  boven de diverse zones in de zaal. Zo lijkt het alsof je in de buitenlucht aan het sporten bent.

De basisverlichting in de grote zaal bestaat uit DALI dimbare DLR230 downlighters. Hiermee worden de toestellen goed aangelicht en is de zaal ook voor andere doeleinden te gebruiken. 

De fitness ruimte heeft verder zijn frisse uitstraling te danken aan de DLR190 LED downlighters. De downlighters zijn fase afsnijding dimbaar om zo gebruik te kunnen blijven maken van de bestaande bekabeling in deze ruimte.

De DLR downlighters zijn eventueel ook kleurinstelbaar. Zo kun je zelf de lichtbeleving bepalen door middels de switch een andere lichtkleur te kiezen. De keuze mogelijkheid is 3000, 4000 of 5700 Kelvin.

Aansluitend aan de fitnessruimte bevind zich de jeu de boules en de omkleedruimtes. De jeu de boules kamer is verduurzaamd door de bestaande spotjes te voorzien van een LED lichtbron. Waar de kleedruimtes gerenoveerd zijn met compleet nieuwe DLR145 LED armaturen.

De toiletten zijn voorzien van een DL115  inbouwspot met geïntegreerde bewegingssensor zodat de verlichting alleen brand wanneer dit nodig is.

Ook hebben Susan en Wouter de behandelruimtes voor hun fysiopraktijk toegevoegd aan het Vitaliteitscentrum. Hier hebben wij geadviseerd om LPOD LED panelen met een lage verblindingswaarde te plaatsen zodat er een mooie egale lichtverdeling in de ruimte is en de patiënten in een liggende houding niet verblind worden door de  LED armaturen.

Tot slot zijn ook de 6 hotelkamers opgefrist en voorzien van nieuwe LED verlichting. De hotelkamers zijn ingericht en geïnspireerd naar aanleiding van de 6 aspecten van positieve gezondheid. Dit is terug te zien in kleur en beleving.
In deze kamers is o.a. een BRSB plafonniere gemonteerd met een warme lichtkleur.

Wij willen Susan, Wouter en Jeroen hartelijk danken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. Het is een prachtig vitaliteitscentrum geworden en wij zijn trots dat wij ons steentje daaraan hebben bijgedragen.

Heb je na het lezen van dit artikel vragen over het Vitaliteitscentrum, onze producten of een andere lichtvraag? Neem dan contact op met ons verkoopteam via: 0485 32 59 20 of via: verkoop@tlight.nl

TLight heeft Olieslagers in Boxmeer mogen helpen bij het besparen van energie.
Wij hebben hier aan bijgedragen door het maken van een lichtplan en naar aanleiding daarvan de LED armaturen mogen leveren.

In de lichtberekening hebben wij gekeken naar de ruimte en de lichtverdeling.
Zo is Olieslagers een ruimte die ook veel daglicht binnen krijgt en daar hebben wij gebruik van willen maken.

Wij hebben gekozen om bij Olieslagers de DAMP PROOF compact 3000K van LEDVANCE aan te bieden.
Dit is een vochtbestendig armatuur wat via doorvoerbedrading aan elkaar verbonden is. De geleverde armaturen zijn in groepen geïnstalleerd waardoor ze afzonderlijk van elkaar aan of uit kunnen en niet altijd alle lampen op volle kracht hoeven te schijnen. Het armatuur is eenvoudig te installeren vanwege de montagebeugels die vrij op het armatuur kunnen worden geplaatst.
De DAMP PROOF verdeeld het licht gelijkmatig over de ruimtes en bespaart tot wel 50% meer energie dan fluorescentielampen. Binnenkort is ons nieuw  waterdicht armatuur
Aquarius leverbaar welke kleur- en power-instelbaar is.

Daarnaast dragen de LED armaturen bij aan een prettige sfeer en lichtverdeling.

Wij willen Olieslagers bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen en hopen in de toekomst meer lokale ondernemers te voorzien van advies rondom LED verlichting en energiebesparing.

DAMP PROOF compact

Vochtbestendig en doorbedraad LED armatuur wat eenvoudig te installeren is aangezien montagebeugels vrij op het armatuur kunnen worden geplaatst. Met dit LED armatuur bespaar je snel veel energie en heb je een gelijkmatige lichtverdeling. Dit draagt bij aan een moderne uitstraling.

Er zijn meerdere redenen waarom je een lichtplan zou willen laten maken.

Lichtklimaat

Een lichtplan kan je helpen om het juiste type lamp of armatuur te kiezen om zo een geschikte lichtkwaliteit te creëren, waardoor je het meeste uit je verlichting haalt. Zo weet je hoeveel armaturen je in een ruimte moet plaatsen om voldoende maar niet onnodig veel licht te hebben.

Zo ontstaat er een goed lichtklimaat voor de mensen die in deze ruimte zullen verblijven.
Wist je dat slechte verlichting zelfs negatieve invloed kan hebben op de lichamelijke en geestelijke gesteldheid van werknemers? Er kan vermoeidheid optreden als er bij slecht licht taken worden uitgevoerd zoals lezen of werken met kleine onderdelen. Hierdoor kan verminderde concentratie en dus een lagere productiviteit ontstaan. Ook de kans op fouten en zelfs ongevallen wordt groter. 

Energiebesparing

Een lichtplan helpt je ook om de energie-efficiëntie van de verlichting te verbeteren. Door de juiste verlichting te kiezen en de verlichting op de meest efficiënte manier te positioneren, kan je veel energie besparen en de elektriciteitsrekening verlagen. Zo weet je vooraf wat je kwijt gaat zijn aan stroomverbruik.

Sfeer bepalen

Een lichtplan kan helpen om de juiste sfeer en esthetiek in je ruimte te creëren. Door een lichtplan te maken is het mogelijk om een digitaal inzicht te krijgen in de toekomstige situatie. Het is zelfs mogelijk om vooraf een (digitale) wandeling door het pand te maken, nog voordat er een steen gemetseld is. Wij gebruiken voor het maken van lichtplannen het programma DIAlux.
Op deze manier kunnen er vroegtijdig naar eigen smaak en inzicht al aanpassingen gemaakt worden in het plan.

Het maakt het plaatsen van de stroompunten in de ruimte een stuk eenvoudiger. Je weet aan de hand van het lichtplan immers waar de lampen geplaatst gaan worden. Op het frezen van sleuven of plaatsen van lelijke opbouw kabelgootjes zit toch niemand te wachten?

Veiligheid

In het lichtplan kan ook al rekening gehouden worden met de veiligheid in het pand. Er kan een compleet plan gemaakt worden waarin verlichte vluchtwegaanduidingen boven vluchtwegen geplaatst worden. In donkere ruimtes en gangen kunnen anti paniekverlichting worden ingetekend volgens de geldende normen.

Onze verkopers zijn allemaal opgeleid voor het maken van goed onderbouwde lichtplannen.
In combinatie met hun jarenlange ervaring kunnen ze een prachtig lichtplan maken voor jouw project.

Mocht je interesse hebben in een mooi en goed onderbouwd lichtplan voor jouw project? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verkopers.

Er zijn LED lampen die je zo in het stopcontact kan steken. Deze lampen werken op 230 Volt. Vaak zit hier dan al een driver in de lamp verstopt. Deze lampen hebben dan geen driver meer nodig. Vrijwel alle andere LED lampen hebben een driver nodig.

Wat doet een LED driver?

Een driver is een apparaatje dat de LED voorziet van de juiste hoeveelheid stroom of spanning.
Omdat  niet iedere LED chip hetzelfde is moet er een passende driver bij gezocht worden. Doe je dit niet dan bestaat de kans dat de lamp knippert, helemaal geen licht geeft óf een hele korte flits en het daarna nooit meer doet.

Waarom zou ik een LED driver vervangen?

Als je weet welke driver er aan de lamp zit dan is het wijs om exact dezelfde driver aan te schaffen. Helaas is de kans groot dat dezelfde driver niet meer te koop is. Je kan er dan uiteraard voor kiezen om de gehele lamp te vervangen. Toch is dat niet altijd nodig. Met een beetje speurwerk zijn er soms alternatieven te vinden. Zo hoef je niet gelijk een hele nieuwe lamp te kopen. Het ziet er natuurlijk ook niet uit, een lamp met een nét iets ander uiterlijk in een strakke rij identieke armaturen.

Waar moet ik op letten bij het zoeken van een LED driver?

Welke driver je nodig hebt is afhankelijk van verschillende factoren.
Kijk allereerst naar de wensen van je LED lamp om te kijken welke driver hier aan kan voldoen.

Vrijwel alle LED lampen met externe driver zijn dimbaar. Mits de driver ook dimbaar is. Wil je jouw lamp dus kunnen blijven dimmen dan moet de driver hier geschikt voor zijn. Gebruik je deze functie niet dan mag de driver ook altijd niet-dimbaar zijn.

  • Gebruik een spanningsgestuurde LED driver indien de lamp op 12 Volt of 24 Volt werkt.
  • Gebruik een stroomgestuurde LED driver indien de lamp vraagt om een bepaald milliampèrage.
    Veel gebruikte stroomsterktes bij spotjes en downlighters zijn 350, 500 en 700 milliampère. Ledpanelen vragen vaak een hoger milliampèrage.

Let wel op! Ook het Voltage moet overeenkomen met de vraag van de lamp.  

  • Ten derde kijk je naar het verbruik van de LED lamp. De driver moet immers altijd meer Watts kunnen leveren dan de lamp vraagt. Sluit je meerdere lampen aan op één driver dan moet je de wattages van de lampen bij elkaar optellen.

Kijkend naar het wattage op de driver. Meer is beter.  Maar je kan het ook overdrijven.

Waar kan ik LED drivers kopen?

Natuurlijk moet je hiervoor bij TLight zijn.
We hebben een groot aanbod in Osram, Ledvance, Philips, BOKE, LIFUD, MeanWell, SLV en Klemko drivers. 
Mocht het merk dat je zoekt hier niet tussen staan dan kan je altijd contact met onze verkopers opnemen. Zij kunnen je helpen met het uitzoeken van de juiste driver.