Met veel trots willen wij via deze weg mededelen dat TLight 15 jaar bestaan. Vanwege COVID-19 zijn wij genoodzaakt het op een andere manier te vieren dan gepland.
Gelukkig hebben wij op deze speciale dag wel een gebakje (op afstand) met elkaar kunnen eten (zie filmpje).

Ook willen wij via deze weg iedereen bedanken die hier aan bijgedragen heeft. Bedankt voor het vertrouwen! Wij kijken uit naar de vele samenwerkingen die de toekomst voor ons in petto heeft. 

Stay safe,
Team TLight

Nu uit voorraad leverbaar: DLF downlighters! 

Deze LED downlighter is geschikt voor inbouw met zeer geringe inbouwdiepte. De behuizing bestaat uit aluminium en is voorzien van een opalen ploymethylmethacrylaat (PMMA) afscherming. De LED downlighter is voorzien van Epistar SMD 2835 LED’s, heeft een stralingshoek van 120º en is leverbaar met een diameter van 145mm (9W), 170mm (12W) en 225mm (18W).

Verkeerde kleur gekozen? Geen zorgen, de kleurtemperatuur is instelbaar in 3000K, 4000K en 5700K. Zie de foto’s hieronder. 

licht kleur

Online bestellingen plaatsen

 

Wij zijn bij TLight zijn druk bezig om onze website continu te verbeteren. Wist je dat je via onze website ook producten kunt bestellen? Voor het bestellen heb je een account nodig met inloggegevens. Wil jij ook graag in de toekomst online bestellingen bij ons plaatsen? Neem gerust contact op met verkoop@tlight.nl voor het aanmaken van een account.

sporthallen

4 x sporthal in beeld

Afgelopen week hebben we bij sporthal de Meercamp in Oeffelt, de Schutsboom in Rijkevoort, de Slaterthal in Beugen en de Zevensprong in Maashees foto’s mogen maken. Deze projecten hebben wij de afgelopen tijd in samenwerking met Eddy van Bon voorzien van LED verlichting.
In deze sporthallen zijn SPORT -O LED armaturen geplaatst als zijnde 1 op 1 vervanging van oude TL armaturen. Hierdoor zullen zij in de toekomst veel geld besparen op energiekosten.
De armaturen zijn 1555×355 mm en verschillen van 70W tot 102W. De lichtkleur van de armaturen is 4000k. Na het installeren van de  armaturen  is de lichtopbrengst en uitstraling optimaal verbeterd en er wordt ook nog eens flink bespaard aan stroom kosten.

Wil je meer weten over het SPORT -O LED armatuur? Lees het artikel hieronder. 

 

sporthal rijkevoort

SPORT-O LED

Deze sport armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in sporthallen. De solide behuizing is voorzien van een afscherming welke beschermt tegen met kracht omhoog geschoten ballen en/of voorwerpen. Het stalen raster is vervaardigd uit één stuk en verstevigd met 3 stalen stangen waardoor in één handeling het armatuur te openen of te sluiten is. De SPORT-O LED voldoet aan de norm welke gesteld wordt voor sportaccommodaties aan de door de Nederlandse NOC/NSF en Duitse DIN18032 norm.