Ben je voor jouw vereniging op zoek naar duurzame verlichting maar deel je de sporthal met andere verenigingen?
Goed nieuws! Wij hebben een sporthalarmatuur dat geschikt is speciaal voor sporthallen. Hierdoor is het LED armatuur toereikend voor alle sporten die in de hal worden gespeeld.

SPORT-O LED en SPORT-I LED

Het SPORT-O LED armatuur is een opbouw armatuur en SPORT-I LED een inbouw armatuur. Beide armaturen kunnen worden toegepast in multifunctionele sport- en recreatieruimten. Het zijn hoogwaardig en balbestendige LED armaturen met uitstekende lichtuitstraling. De solide behuizing is voorzien van een afscherming, welke beschermt tegen omhoog geschoten ballen en/of voorwerpen.

Het stalen raster van de armaturen is vervaardigd uit één stuk en verstevigd met 3 stalen stangen. Hierdoor is in één handeling het armatuur te openen of te sluiten.

Daarnaast is het mogelijk om de armaturen met verschillende opties te verkrijgen. Zo zijn de SPORT-O en SPORT-I  LED DALI dimbaar verkrijgbaar en is er een mogelijkheid tot nood integratie.

Het LED armatuur heeft een levensduur van 50.000 uren wat betekent dat dit een uitermate energiezuinig armatuur is. Dit zorgt er voor dat je maandelijks energiekosten zult besparen en de komende jaren geen omkijken naar het armatuur zult hebben.

De SPORT LED armaturen voldoen aan de norm die de Nederlandse NOC/NSF en Duitse DIN18032 hebben gesteld voor sportaccommodaties.

sport-o-led-armatuur

Tafeltennisvereniging

Verlichting in een tafeltenniszaal is uiteraard van groot belang. Daar komt dan ook meer bij kijken dan dat je in eerst instantie zou denken.

Zo zijn naast de armaturen ook de lichtkleur, lichtopbrengst en verblindingsfactor van essentieel belang. Vandaar dat de NTTB hier strenge regels en eisen aan heeft gesteld.

Bij TLight zijn wij gespecialiseerd in het berekenen van lichtplannen voor tafeltenniszalen. Wij hebben niet alleen armaturen van hoge kwaliteit maar nemen ook alle regels en eisen die de NTTB stelt mee in onze lichtplannen.

Inmiddels hebben we al ruim 10 jaar ervaring in het uitlichten van tafeltenniszalen. Dit in nauwe samenwerking met de NTTB en de tafeltennisverenigingen zelf. Waar nodig bezoeken we de locatie, zodat de LED-bedrijfsverlichting helemaal passend en op maat is, geschikt voor de doeleinden van de verschillende ruimtes.

Hieronder vertellen we graag meer over de producten die wij hiervoor hebben ontwikkeld.

ELD.B LED

Het ELD.B LED armatuur is geschikt voor inbouw in systeemplafonds of in gipsplafonds. De behuizing bestaat uit verzinkt plaatstaal voorzien van een witte poedercoating (RAL 9003). De parabolische matte reflector is vervaardigd uit aluminium. Het ELD.B LED armatuur heeft een UGR<19 waardoor het bij uitstek geschikt is voor kantoorruimten, vergaderruimten, bibliotheken, zorgcentra, scholen en natuurlijk tafeltenniszalen.

Het armatuur is optioneel ook dimbaar te verkrijgen. Zo is het LED armatuur DALI dimbaar, maar ook 1-10V te dimmen. Daarnaast is het mogelijk om het LED armatuur te bedienen middels Bluetooth en CASAMBI.

OTA.T LED

OTA.T LED armatuur, geschikt voor zowel directe montage als voor pendelmontage. De behuizing bestaat uit verzinkt plaatstaal voorzien van een witte poedercoating (RAL 9003). De hoog rendement reflector is voorzien van dubbel parabolische matte dwars- en langs lamellen. De OTA.T LED heeft een UGR<19 en is uitermate geschikt voor het gebruik in tafeltenniszalen en overige ruimten waar het licht helder genoeg moet zijn om werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, maar niet zorgt voor schittering of verblinding.

Het OTA.T LED armatuur is optioneel ook DALI of 1-10V dimbaar te verkrijgen. Daarnaast is het mogelijk om de lamp te bestellen met een geïntegreerde noodunit. Dit wil zeggen dat bij stroomuitval de verlichting over gaat op een noodaccu. Dit verkleint de kans op paniek en geeft de aanwezigen de mogelijkheid om veilig het pand te verlaten.

Heb jij naar aanleiding van onze blog vragen over de sportarmaturen die wij verkopen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee om op zoek te gaan naar de perfecte lichtoplossing.