Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als multifunctionele magazijnmedewerker in een snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in LED verlichting? Ben je technisch aangelegd, gedreven, enthousiast, nauwkeurig en wil je graag deel uitmaken van een dynamisch team? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

TLight BV levert als groothandel LED-bedrijfsverlichting aan projectleiders, installateurs en technische diensten. Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie LED verlichting, armaturen en toebehoren. Wij leveren vrijwel alles plug and play aan. Wij denken graag groot, maar nooit in standaarden. Met onze lichtplanontwerpen en adviezen op maat, zijn we naast groothandel ook servicepartner voor de installatiebranche.

 

Wat zoeken wij?

Als multifunctionele magazijnmedewerker ga je bij ons aan de slag met diverse werkzaamheden .Je houdt van afwisseling en bent een echte teamplayer. Met het team zorgen we ervoor dat klanten hun bestellingen op tijd ontvangen. In het magazijn ben jij hierbij een essentiële schakel. Naast goed kunnen samenwerken, verwachten we een grote zelfstandigheid van jou. Naast het verwerken van orders, behoort het samenvoegen, schroeven, steken en solderen van diverse soorten bekabeling ook tot je werkzaamheden. Voor het tillen van zware goederen deins jij niet terug.

Je werkt nauwkeurig, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling.

 

Wat ga je doen?

 

Wat bieden wij jou:

Ben jij diegene die met ons de komende jaren onze groei wil voortzetten?

Stuur dan je sollicitatie, samen met je CV naar Frank van den Berg, frank@tlight.nl