TLight heeft Olieslagers in Boxmeer mogen helpen bij het besparen van energie.
Wij hebben hier aan bijgedragen door het maken van een lichtplan en naar aanleiding daarvan de LED armaturen mogen leveren.

In de lichtberekening hebben wij gekeken naar de ruimte en de lichtverdeling.
Zo is Olieslagers een ruimte die ook veel daglicht binnen krijgt en daar hebben wij gebruik van willen maken.

Wij hebben gekozen om bij Olieslagers de DAMP PROOF compact 3000K van LEDVANCE aan te bieden.
Dit is een vochtbestendig armatuur wat via doorvoerbedrading aan elkaar verbonden is. De geleverde armaturen zijn in groepen geïnstalleerd waardoor ze afzonderlijk van elkaar aan of uit kunnen en niet altijd alle lampen op volle kracht hoeven te schijnen. Het armatuur is eenvoudig te installeren vanwege de montagebeugels die vrij op het armatuur kunnen worden geplaatst.
De DAMP PROOF verdeeld het licht gelijkmatig over de ruimtes en bespaart tot wel 50% meer energie dan fluorescentielampen. Binnenkort is ons nieuw  waterdicht armatuur
Aquarius leverbaar welke kleur- en power-instelbaar is.

Daarnaast dragen de LED armaturen bij aan een prettige sfeer en lichtverdeling.

Wij willen Olieslagers bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen en hopen in de toekomst meer lokale ondernemers te voorzien van advies rondom LED verlichting en energiebesparing.

DAMP PROOF compact

Vochtbestendig en doorbedraad LED armatuur wat eenvoudig te installeren is aangezien montagebeugels vrij op het armatuur kunnen worden geplaatst. Met dit LED armatuur bespaar je snel veel energie en heb je een gelijkmatige lichtverdeling. Dit draagt bij aan een moderne uitstraling.