Een tijd geleden hebben wij de eigenaar van ”Joop den Boer – Linnen en Lingerie” mogen ontvangen aan onze servicebalie in Heijen. Samen met onze magazijn-chef Rik, heeft hij gekeken naar verlichtingsoplossingen voor zijn winkel. Samen hebben zij de bestaande armaturen ”retrofit-ready” gemaakt door het voorschakelapparaat te
verwijderen en de bedrading aan te passen. 
Dit heeft Rik bij een armatuur voorgedaan en de eigenaar heeft daarna de techniek op zijn armaturen toegepast.

Bij TLight denken wij graag mee met onze klanten. Een duurzame oplossing kan zijn om armaturen te vervangen. Ook ombouwen van de armaturen behoort tot de mogelijkheden. Wij gaan graag samen met jou het gesprek aan om te zien welke oplossing de beste voor jouw situatie is. 

Bij Joop den Boer hebben we in de etalage de bestaande lampen mogen vervangen door lampen met geïntegreerde LED modules.
De SINTRA LED rail spots. Deze armaturen hebben een CRI-waarde boven 90. De lichtbundel van de  SINTRA LED is door ons aangepast van 40° naar 60° door een andere reflector te monteren. Dit zorgt voor een egaler lichtbeeld.

In kledingwinkels is het zeer belangrijk om de kleurechtheid van producten te waarborgen. Licht speelt hier een belangrijke rol in en daar geven wij dan graag passend advies over. Je kunt hier vooraf al meer over lezen in onze blog over CRI.

SINTRA LED

Kantelbare (90°) en draaibare (355°) LED spot voor 3-fase rail. De SINTRA LED wordt standaard geleverd met een aluminium reflector en is TRAIC dimbaar. Door de vele mogelijkheden is de spot uitermate geschikt voor winkels.