Het Kookeiland is dé kookwinkel van Arnhem gelegen in de 7straatjes van Arnhem. Hier vind je alles wat je in de keuken nodig hebt, van mes tot bakvorm en van koekenpan tot keukenmachine. Het Kookeiland is een waar paradijs voor de kookliefhebber. 

In de zomer van 2020 is de winkel prachtig verbouwd. Het is een complete make-over geweest waarin je nu een goed overzicht hebt van het aanbod keukenproducten.
In samenwerking met Patrick van den Berg van BETD hebben wij door middel van verlichting mogen bijdragen aan deze modernisering van het pand.

Voor dit mooie project hebben wij ervoor gekozen om een 3-fase rail te installeren. Dit in combinatie met de SIDECAR LED Railspot zorgt ervoor dat de winkel vanuit meerdere invalshoeken wordt belicht. De SIDECAR LED is een hoogwaardig kantelbare (90º) en draaibare (360º) LED spot voor 3-fase rail. Deze 3-fase rail LED spot is door de vele mogelijkheden uitermate geschikt voor winkels.

Voor de verlichting van de stellingen hebben we gekozen voor de LN COMP SWITCH 900. De lineaire armaturen vereisen weinig ruimte door hun compacte afmetingen. De armaturen sluiten naadloos aan en zijn flexibel in hun toepassing door de verschillende opties. Hét perfecte armatuur om de stellingen in deze winkel op een nette manier te verlichten.

Voor meer informatie over dit project, de geleverde armaturen of over een andere lichtvraag? Neem gerust contact met ons verkoop team op! 

SIDECAR LED Railspot

De behuizing bestaat uit gegoten aluminium en is voorzien van een witte poedercoating. De SIDECAR LED is leverbaar in de kleuren wit en zwart met een aluminium reflector van 15º, 25º, 40º en 60º.

LN COMP SWITCH 900

De lineaire armaturen vereisen weinig ruimte door hun compacte afmetingen. De armaturen sluiten naadloos aan en zijn flexibel in hun toepassing door de verschillende afmetingen.