Bij de verbouwing van het saunagedeelte bij GochNess hebben wij ons steentje mogen bijdragen. Wij hebben verschillende soorten verlichting mogen leveren en wij zijn erg trots op het prachtige resultaat.

Bij binnenkomst hebben zij een aparte doucheruimte gemaakt waarbij onze fotopanelen op maat voor een rustgevende sfeer zorgen. 
De fotopanelen hebben een IP-waarde van 67 en zijn hierdoor bestand tegen water. 

Daarnaast hebben ze een toiletruimte gemaakt waar onze PIVO LED bananenspots zijn geplaats. 

Bij binnenkomst op het saunaplein hangen op meerdere plekken onze DLR LED downlighters. Ook zie je bij de douches in dezelfde open ruimte LED strips hangen. Deze hebben ook een IP-waarde van 67.
Wanneer je met de trap naar boven loopt voor een heerlijke lunch of diner, zie je tegen de wand onze Wever en Ducré armaturen hangen. Deze chique wandverlichting geeft een mooie lichtverdeling op de muren. 

Wij willen GochNess bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. De renovatie is wat ons betreft meer dan geslaagd!

Fotopanelen

Creëer een unieke beleving in jouw bedrijfsruimte met onze fotopanelen. De foto is geheel naar eigen keuze of kan via ons worden aangeleverd. Het fotopaneel heeft een standaard maat van 60×60. De aansluiting is zowel met snoer + stekker te verkrijgen als met GST. Daarnaast is het paneel 1-10V dimbaar of DALI dimbaar.

PIVO LED

De PIVO LED is een richtbare downlighter geschikt voor inbouw. De LED downlighter is opgebouwd uit een gietaluminium behuizing en is voorzien van een aluminium reflector 36º, afgeschermd middels een helder UV veiligheidsglas. De PIVO is 355º draaibaar en 60º kantelbaar en is leverbaar met diverse reflectoren.

DLR LED

De DLR heeft een stralingshoek van 60° en is leverbaar met een diameter van 145mm, 170mm, 190mm en 235mm. De DLR LED downlighter is kleur instelbaar in de lichtkleuren 3000K, 4000K en 5700K. Daarnaast is de behuizing zowel in het wit te verkrijgen als in het zwart.