3A Adviesgroep bestaat uit drie samenwerkende bedrijven met elk haar eigen specialisatie. Een betrouwbare, onafhankelijke partner voor hypotheken, administratie, makelaardij en levens- en schadeverzekeringen. 

In samenwerking met Arjan Louter hebben wij dit mooie pand in Groesbeek mogen voorzien van moderne LED verlichting. Hierdoor zullen zij niet enkel besparen in energiekosten maar geeft het de ruimte ook direct een strakke, moderne uitstraling.

De kantoren zijn uitgelicht met het FUGA LINE armatuur.  Dit LED armatuur is geschikt voor pendelmontage. Voor de gangen is gekozen voor het DLF armatuur. Deze platte downlighter is geschikt voor inbouw met zeer geringe inbouwdiepte. Ook is de kleurtemperatuur van dit armatuur instelbaar. 

Voor jouw kantoor ook opzoek naar moderne LED verlichting? Neem gerust contact met ons verkoopteam op! Zij kijken graag samen met jou naar dé perfecte lichtoplossing.

www.tlight.nl | verkoop@tlight.nl | 0485 32 59 20 | 06 28 50 83 73

kantoorverlichting pendel

FUGA LINE

LED armatuur geschikt voor pendelmontage. De behuizing bestaat uit hoogwaardig aluminium met een witte poedercoating RAL9003 en is voorzien van zwart optiek met lensjes voor een lage verblinding. De FUGA LINE is leverbaar in 565mm, 1145mm en 1405mm en is leverbaar in 3000K en 4000K. Pendelset is inbegrepen.

DLF LED

De DLF LED downlighter is geschikt voor inbouw met zeer geringe inbouwdiepte. Daarnaast is de kleurtemperatuur instelbaar in 3000K, 4000K en 5700K.