TCPM is een vooruitstrevend advies- en ingenieursbureau. Zij beschikken over 5 kantoren, verdeeld over heel Nederland, en hebben meer dan 200 gedreven medewerkers. Zij laten zich elke dag weer uitdagen door nieuwe complexe industriële vraagstukken op het gebied van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement. Vanuit hun kantoor in Boxmeer bedienen zij hun opdrachtgevers in het zuiden van Nederland.

TCPM heeft hun pand in Boxmeer volledig gerenoveerd, waarbij LED verlichting een belangrijke rol heeft gespeeld. In samenwerking met Welvaarts Elektro BV en de interieurarchitect hebben wij hiervoor met zorg de juiste armaturen bepaald.

Het resultaat mag er zeker zijn! We zijn enorm trots op dit project.

We hebben op maat gemaakte armaturen geleverd voor het cafégedeelte waarvan enkele uitgevoerd met een voor gemonteerd plantenraster. De op maat gemaakte LED armaturen zijn gependeld aan het plafond gemonteerd, terwijl andere armaturen zijn bevestigd via o.a. een 3-fase rail. Aan de 3-fase rail zijn de spots strategisch gepositioneerd dat deze zowel gebruikt worden als taakverlichting maar ook als sfeerverlichting.

Bij de entree zijn onze LED-strips rondom het logo geïntegreerd in het meubel, wat een zeer chique uitstraling geeft. In het kantoorgedeelte zijn LED-panelen geïnstalleerd in combinatie met pendelarmaturen en inbouwspots.. Hiervoor heeft TCPM gekozen voor verschillende prachtige designlampen van Wever en Ducré.

We willen Welvaarts Elektro BV bedanken voor de prettige samenwerking aan dit mooie project. Ook bedanken we TCPM voor het vertrouwen en wensen we hen veel werkplezier toe in hun prachtig gerenoveerde pand!

De foto’s zijn zowel overdag als ‘s avonds genomen, waarbij de verlichting op beide momenten schittert.