WSP Food in Beuningen versnijdt en verpakt hoogwaardige vleeswaren sinds 2009. Zij zijn een groeiend bedrijf dat is ontstaan uit passie en de ambitie om ambachtelijke en pure producten terug te brengen naar de consument. 

Wij hebben WSP Food locatie Beuningen mogen voorzien van een modernere look door LED verlichting te plaatsen. Voor dit project hebben wij LPOD LED panelen geleverd. Onze A-kwaliteit LED panelen zijn uitermate geschikt voor zowel inbouw als opbouw, middels een opbouwframe in kantoren, klaslokalen, kleedruimten, gangen, vergaderruimten en showrooms.

Daarnaast hebben wij als zijnde 1 op 1 vervanging voor TL de OSRAM substitube t8 geleverd. Hierdoor zullen zij in de toekomst besparen op energiekosten en krijgen ze direct een modernere uitstraling.

 

wsp-food

LPOD LED paneel

Onze A-kwaliteit LED panelen zijn uitermate geschikt voor zowel inbouw als opbouw, middels een opbouwframe in kantoren, klaslokalen, kleedruimten, gangen, vergaderruimten en showrooms.

OSRAM SUBSTITUBE T8

Stap eenvoudig over naar LED verlichting door de 1 op 1 vervanger. Bespaar direct op je energiekosten en creëer een professionelere uitstraling. Voor meer informatie over hoeveel je kunt besparen of voor lichtadvies op maat. Neem contact op met een van onze lichtadviseurs.