Bij sporthal de Meercamp in Oeffelt hebben we een mooi project opgeleverd. Hier zijn SPORT-O-LED armaturen geplaatst als zijnde 1 op 1 vervanging van oude TL armaturen. Hierdoor zullen zij in de toekomst veel geld besparen op energiekosten.

De armaturen zijn 1555×355 mm en 102 W. De lichtkleur van de armaturen is 4000k. Na het installeren van de  armaturen bij sporthal de Meercamp is de lichtopbrengst en uitstraling optimaal verbeterd en er wordt ook nog eens flink bespaard op stroom kosten.
In de hal hebben we 3 rijen met 25 armaturen geplaatst waarvan 9 met nood integratie. Wanneer de stroom uitvalt dan springen de armaturen over naar de ingebouwde accu. De accu produceert dan 10% van het originele licht waardoor de hal niet direct donker zal zijn. Deze vorm van verlichting noemt men ook anti-paniekverlichting.

Wil je meer weten over het SPORT-O-LED armatuur? Klik dan hier om het product te bekijken. 

voordeur sporthal de meercamp
sporthal
Lichtplan dat wij op voorhand hebben gemaakt voor de klant
sport-o-led-armatuur

SPORT-O-LED

De SPORT-O LED armaturen kunnen toegepast worden in multifunctionele sport- en recreatieruimten en is geschikt voor opbouw. Het is een hoogwaardig en balbestendig LED armatuur met uitstekende lichtuitstraling en een hoog rendement.