Bij sporthal de Zevensprong in Maashees hebben wij de SPORT-O-LED armaturen mogen plaatsen. Deze sport armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in sporthallen. De solide behuizing is voorzien van een afscherming welke beschermt tegen met kracht omhoog geschoten ballen en/of voorwerpen. Het stalen raster is vervaardigd uit één stuk en verstevigd met 3 stalen stangen waardoor in één handeling het armatuur te openen of te sluiten is. De SPORT-O-LED voldoet aan de norm welke gesteld wordt voor sportaccommodaties aan de door de Nederlandse NOC/NSF en Duitse DIN18032 norm. De armaturen zijn 1555×355 mm en 70 W. De lichtkleur van de armaturen is 4000k.

Na het installeren van de  armaturen is de lichtopbrengst en uitstraling optimaal verbeterd en er wordt ook nog eens flink bespaard op stroomkosten. Daarnaast zullen zij de komende tijd geen omkijken hebben naar de nieuwe lampen omdat de lampen zo’n 100.000 branduren meegaan. 

Wil je meer weten over het SPORT-O LED armatuur? Klik dan hier om het product te bekijken. 

sport armaturen in sporthal de zevensprong
sporthal
sporthal
sport-o-led-armatuur

SPORT-O-LED

Deze sport armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in sporthallen. De solide behuizing is voorzien van een afscherming welke beschermt tegen met kracht omhoog geschoten ballen en/of voorwerpen. Het stalen raster is vervaardigd uit één stuk en verstevigd met 3 stalen stangen waardoor in één handeling het armatuur te openen of te sluiten is.