In samenwerking met Eddy van Bon Elektro hebben wij een magazijn van Marel Poultry BV aan de Heistraat in Boxmeer mogen voorzien van LED-lijnverlichting en High bay armaturen. Naar aanleiding van een uitgewerkt lichtplan hebben wij gekozen voor de Trilux E-Line lichtlijnen, welke tussen de stellingen geïnstalleerd zijn.

In het midden, hogere gedeelte, hebben we gekozen voor diepstralende armaturen. Aan de zijkanten waar de gangen breder zijn en de schapstellingen wat lager, hebben we voor armaturen met een iets bredere lichtbundel gekozen. Zo blijft het zicht, ook op de bovenste palletplaatsen, meer dan voldoende. Binnen dit specifieke project was dit extra belangrijk omdat de reachtrucks in de hoogte ondersteund worden door camera’s. Alle armaturen zijn met DALI uitgevoerd, zodat desgewenst de lichtsterkte aangepast kan worden.

Het andere deel van het magazijn is voorzien van onze HB-U LED 100W High Bay armaturen met prismatische reflectoren. De HB-U LED zorgt voor een mooie egale lichtverdeling op de werkvloer. Met een lichtopbrengst van ruim 13.000 lumen per armatuur is deze ruimte naar alle tevredenheid van Marel uitgelicht.

Wij willen Eddy van Bon wederom bedanken voor de prettige samenwerking en Marel voor het vertrouwen. Wij wensen jullie heel veel plezier met deze groene investering!

LED Lichtlijnen

De LED Lichtlijn is leverbaar in de uitvoeringen diepstralend, breedstralend en asymmetrisch. LED lichtlijnen zijn uitermate geschikt voor ruimten (-20°C tot +40°C) die een hoge mate van gelijkmatige verlichting vereisen, zoals bij magazijnen.

HB-U LED

LED HighBay armatuur HB-U LED is geschikt voor ruimten van 4 tot 20 mtr. hoog. Dit zou voor ruimten kunnen zijn als bedrijfshallen, magazijnen, koel- en vriesruimten en winkels (-20ºC tot +45ºC). De behuizing bestaat en gietaluminium, voorzien van krachtige Philips 3030 LED’s, MeanWell HB-G LED driver en afgeschermd door een heldere PMMA afscherming. De HB-U LED wordt geleverd met een voor gemonteerd ophangoog en 2 mtr. kabel.