Voor een mooi project in samenwerking met Van Bon elektro hebben wij Kelders Boxmeer mogen voorzien van LED verlichting. 

Voor dit project hebben wij lichtplannen gemaakt voor 11 bedrijfshallen die voorzien mochten worden van LED verlichting. De nieuwe verlichting is een vervanging op 2x 58W armaturen. Deze hebben we vervangen voor 60W armaturen.
Na aanleiding van de lichtplannen is gekozen voor de Philips Coreline armaturen.

PHILIPS CORELINE WT120c ip65 57w 6000lm is een waterdicht armatuur. Het armatuur kan gebruikt worden voor het vervangen van traditionele waterdichte armaturen met fluorescentielampen van 18 W tot 58 W. Het waterproof armatuur is gemakkelijk en snel te installeren. Daarnaast biedt de brede bundel voor een beter lichtverdeling. Het waterdichte armatuur is uitermate geschikt voor onder andere magazijnen en parkeergarages.

De CORELINE WT120C LED armatuur IP65 is een energiezuinig armatuur met een levensduur van 50.000 uren. Dit is goed voor het milieu maar scheelt ook in bedrijfskosten!

Wij wensen Kelders Boxmeer heel veel plezier met hun professionele nieuwe verlichting! Daarnaast willen wij zowel Kelders, als Van Bon elektro bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

 

 

kelders-coreline
waterdichte armaturen
philips coreline
werkplaats verlichting

Philips Coreline waterdicht WT120C

PHILIPS CORELINE WT120c ip65 57w 6000lm is een waterdicht armatuur. Het armatuur kan gebruikt worden voor het vervangen van traditionele waterdichte armaturen met fluorescentielampen van 18 W tot 58 W. Het waterproof armatuur is gemakkelijk en snel te installeren.