Het ESP centrum is een multidisciplinaire praktijk waar particulieren, bedrijven en sportverenigingen terecht kunnen voor (sport)fysiotherapie, medische fitness en re-integratie. Voor zowel de locatie Gennep als de locatie Heijen hebben wij LED verlichting mogen leveren.

Voor beide locaties hebben we ons LPOD LED paneel mogen leveren. Ook hebben we de BNP LED 40W-840 4300lm geleverd. Het centrum heeft hierdoor een frisse en nieuwe uitstraling en bovenal gaan ze geld besparen op de energiekosten. Heeft u vragen over de armaturen of wilt u graag vrijblijvend advies van een van onze lichtadviseurs? Neem dan gerust contact met ons op.

fysiotherapie led verlichting
led verlichting receptie fysiotherapie
fysiotherapie led verlichting
behandelkamer fysiotherapie

Producten in dit project

LPOD LED paneel

Onze A-kwaliteit LED panelen zijn uitermate geschikt voor zowel inbouw als opbouw, middels een opbouwframe in kantoren, klaslokalen, kleedruimten, gangen, vergaderruimten en showrooms.

BNP LED

LED BNP opbouwarmatuur is geschikt voor pendelmontage. De behuizing bestaat uit grijs gelakt aluminium en is voorzien één ophangoog. De reflector bestaat uit prismatisch polycarbonaat. De BNP LED is leverbaar in 3000K en 4000K.