Bij sporthal de Slaterthal in Beugen hebben wij  SPORT-O-LED armaturen mogen plaatsen. Deze sporthalarmaturen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in sporthallen. De De solide behuizing van het armatuur is voorzien van een afscherming welke beschermt tegen omhoog geschoten ballen en/of voorwerpen. Het stalen raster is vervaardigd uit één stuk en verstevigd met 3 stalen stangen waardoor in één handeling het armatuur te openen of te sluiten is. De SPORT-O LED voldoet aan de norm welke gesteld wordt voor sportaccommodaties aan de door de Nederlandse NOC/NSF en Duitse DIN18032 norm. De armaturen zijn 1555×355 mm en 102W. De lichtkleur van de armaturen is 4000k.

Na het installeren van de  armaturen in de Slaterthal  is de lichtopbrengst en uitstraling optimaal verbeterd en er wordt ook nog eens flink bespaard op stroomkosten. Daarnaast zullen zij de komende tijd geen omkijken hebben naar de nieuwe lampen omdat de lampen zo’n 100.000 branduren meegaan.

Wil je meer weten over het SPORT-O-LED armatuur? Klik dan hier om het product te bekijken.

slaterthal sporthal beugen
sporthal-beugen
sporthal-beugen
sporthal-beugen
sporthal-beugen
technische tekening
sport-o-led-armatuur

SPORT-O-LED

LED sporthal armatuur geschikt voor opbouw. De SPORT-O LED armaturen kunnen toegepast worden in multifunctionele sport- en recreatieruimten. Een hoogwaardig balbestendig LED armatuur met uitstekende lichtuitstraling en een hoog rendement. De solide behuizing is voorzien van een afscherming welke beschermt tegen met kracht omhoog geschoten ballen en/of voorwerpen. Het stalen raster is vervaardigd uit één stuk en verstevigd met 3 stalen stangen waardoor in één handeling het armatuur te openen of te sluiten is. De SPORT-O LED voldoet aan de norm welke gesteld wordt voor sportaccommodaties aan de door de Nederlandse NOC/NSF en Duitse DIN18032 norm.