AVG is een divers bedrijf met verschillende expertises. Wat begon met paard en wagen in 1920, groeide langzaam uit tot een partner in transport, bouwstoffen, infrastructuur en explosieven opsporing.

AVG Transport & Verhuur verzorgt voor een breed scala van nationale en internationale opdrachtgevers de logistiek van onder andere bouwstoffen. Het werkgebied van AVG Transport & Verhuur is de Benelux, Duitsland, Engeland en Frankrijk.

AVG Infra Nederland levert diensten op het gebied van de boven- en ondergrondse infrastructuur. Grond-, weg- en waterbouw in de ruimste zin van het woord. Van sloopwerken, bodemsanering, grootschalig grondverzet, de aanleg van wegen en rioolstelsels tot de inrichting van woonwijken en bedrijfsterreinen.

AVG Explosieven Opsporing Nederland is als onderdeel van de AVG bedrijven WSCS-OCE gecertificeerd (deelgebied A, B en C) en is sinds 1999 werkzaam op het gebied van het opsporen van conventionele explosieven.

AVG Bouwstoffen is een gecertificeerde leverancier die naast Baublocks ook beton (mortel), cement, zand, grint, afvalcontainers, mobiele zeven, puinbrekers en nog veel meer bouw- en grondstofmaterieel levert.

De locatie in Heijen hebben wij volledig mogen voorzien van LED verlichting. Voor dit project hebben we onder anderen ons LPOD led paneel geleverd en de LVX LED. Onderaan deze pagina lees je meer over deze armaturen.

avg-entree
avg-entree
avg-receptie
avg-hal
kantoren
kantoor
avg-magazijn
magzijn
magazijn
kantoor in magazijn

LPOD LED paneel

Onze A-kwaliteit LED panelen zijn uitermate geschikt voor zowel inbouw als opbouw, middels een opbouwframe in kantoren, klaslokalen, kleedruimten, gangen, vergaderruimten en showrooms.

LVX

LED straatverlichting armatuur LVX LED is geschikt voor zowel paalopzet (optie) als paal aanzet met een diameter van 42 tot 60 mm. De behuizing bestaat uit glasvezel versterkt polyester en is voorzien van een opalen polycarbonaat afscherming.