Nieuw LPOD LED paneel verzet bakens

Nieuw LPOD LED paneel verzet bakens

9-1-17 door Frank van den Berg

Vol trots presenteren wij onze nieuwe LED panelen. Met deze nieuwe LED panelen introduceren we de nieuwe standaard voor LED panelen in de Benelux. De LPOD heeft een langere levensduur en heeft een TüV gekeurde driver. En dat voor een zeer scherpe prijs.

Volgens een installateur die veel met LED panelen werkt heeft TLight hiermee een mooi product in handen. We hebben de eerste LPOD LED panelen geplaatst. Door onze jarenlange ervaring met TLight weten we dat ze alleen bewezen kwaliteit verkopen. Bovendien geeft TLight 5 jaar garantie op het LPOD LED paneel.

lichtkwaliteit

De LPOD geeft mooi egaal en prettig licht. Het licht is trillingsvrij waardoor het `rustig’ voor de ogen is. Het is zelfs ook mogelijk om panelen te leveren met een UGR waarde lager dan 19.

Energie-investeringsaftrek

De LPOD voldoet met minimaal 104 lumen per watt aan de energie investeringsaftrek 2017. Hiermee is het voor de eindgebruiker mogelijk om gemiddeld 13,5% netto te besparen op de investering.

TLight is dé exclusieve aanbieder van het LPOD LED paneel. Heeft u vragen over de mogelijkheden of bestellingen? Neem contact met ons op. Het LPOD LED paneel is standaard uitgerust met LED driver voorzien van snoer en stekker. Daarnaast is zijn de volgende dingen optioneel:

 • UGR < 19
  Reduceer de verblinding door licht tot een absoluut minimum. Kies voor een LED paneel met een UGR waarde lager dan 19.
 • Wieland GST aansluiting
  Heeft u te weinig wandcontactdozen? Met een Wieland GST aansluiting kunt u eenvoudig koppelen. Op verzoek leveren we het LED paneel met een Wieland GST stekker.
 • Dimbaar
  Creëer verschillende sferen in de ruimte door de mogelijkheden van gedimd licht. Optioneel zijn de LPOD panelen leverbaar als 1-10V dimbaar of DALI dimbaar.
 • Pendelset
  Met een pendelset is het mogelijk om het LED paneel op een stijlvolle manier aan kabels op te hangen. Lees er meer over.
 • Opbouw frame
  Het optioneel opbouwframe is een andere manier om een LED paneel toe te passen zonder de aanwezigheid van een systeemplafond. Het LED paneel kan hiermee tegen elk plafond gemonteerd worden.

Meer informatie over de LPOD:

 

KLANTENSERVICE

+31 (0)485 - 325 920

 

De 3 B's van TLight:

 • Beste prijzen
 • Beste Service
 • Bestellen is eenvoudig
 • Vóór 15 uur besteld,
  morgen geleverd*
  Gratis verzenden vanaf
  100 euro.**