Installatie door RTE in nieuw kantoor WSP food

Installatie door RTE in nieuw kantoor WSP food

10-10-17 door Bas Koenen

Onlangs is de technische installatie van het nieuwe kantoor van WSP food in Beuningen opgeleverd door RTE Elektro. De installateur realiseerde hier de verlichting die geleverd werd door TLight.

In het project werkte Raymond Leenders van RTE nauwgezet samen met Dhr. Wijnhoven van WSP food. Aan de hand van specifieke wensen van WSP food is het deskundige team van RTE aan de slag gegaan met de verlichting. Zo werden in de demonstratieruimte DALI dimbare LED panelen opgehangen. Hierdoor kan m.b.v. de verlichting verschillende sferen gecreëerd worden. Voor demonstraties kan gekozen worden voor veel lichtopbrengst. Om sfeer te creëren kan de verlichting gedimd worden. Standaard word de LED panelen gedimd waardoor er een zeer sfeervolle demonstratieruimte ontstaat.

TLight was voor dit project leverancier van de verlichting. Het LED paneel van TLight levert mooi licht en een hoge lichtopbrengst per lumen, aldus Raymond Leenders. We werken al vele jaren met de verlichting van TLight. Ze bieden deskundig advies, hoge kwaliteit en ze zijn flexibel. We ervaren de LED verlichting specialist als een goede partner.

Toegepaste LED verlichting in dit project:

TLight LED panelen

Philips Coreline LED downlighter 

 

 

Kantoor en demonstratieruimte WSP food in Beuningen: 


 

 

 

 


 

KLANTENSERVICE

+31 (0)485 - 325 920

 

De 3 B's van TLight:

  • Beste prijzen
  • Beste Service
  • Bestellen is eenvoudig
  • Vóór 15 uur besteld,
    morgen geleverd*
    Gratis verzenden vanaf
    100 euro.**