Tot 15% prijsverlagingen op Philips MASTER LED TL buizen

Tot 15% prijsverlagingen op Philips MASTER LED TL buizen

10-5-16 door Bas Koenen

Vorige week heeft Philips Lighting aangekondigd om de Master LED TL buizen in prijs te verlagen. Dankzij uitgekiende supply chain management zijn wij in staat om vanaf vandaag deze prijsverlaging te kunnen aanbieden aan onze klanten.

Een reden voor de prijsverlaging heeft Philips Lighting niet prijsgegeven aan de markt. Lagere productie kosten, een betere concurrentie positie verkrijgen? We kunnen het niet met zekerheid zeggen. Wellicht heeft ook de mogelijke beursgang van de Philips lichtdivisie ermee te maken.

Goed moment om oude TL verlichting te vervangen

De Philips Master LED TL buizen worden veel toegepast als vervangers voor de aloude TL buizen. Deze prijsverlaging creëert een gunstig moment om TL buizen nu te vervangen. Er zijn energiebesparingen mogelijk tot wel 60%.
Deze nieuwste LED buizen hebben t.o.v. hun voorgangers een lager energieverbruik, meer lumen output en een langere levensduur. De prijzen van de Master LED TL buizen zijn inmiddels nog maar een fractie hoger.

Ontdek uw voordeel

Een rondgang langs onze conculega’s leert dat TLight deze prijsverlaging als een van de eerste doorgevoerd heeft. Bekijk direct uw prijs door in te loggen op tlight.nl. Wilt u weten wat u kunt besparen met de Philips Master LED TL? Stuur de gegevens van de bestaande installatie naar ons op. Wij maken graag een berekening voor de te verwachte besparing.

KLANTENSERVICE

+31 (0)485 - 325 920

 

De 3 B's van TLight:

  • Beste prijzen
  • Beste Service
  • Bestellen is eenvoudig
  • Vóór 15 uur besteld,
    morgen geleverd*
    Gratis verzenden vanaf
    100 euro.**