TLight groen!

Wilt u zich ook onderscheiden van anderen bedrijven? Ga voor een groene uitstraling!
Nieuwe trend in de verlichtingswereld en nieuw in ons assortiment: FLOOD LED 50w Groen.

In het donker zijn uw ogen gewend om minder licht op te vangen. De overgang vanuit het donker naar wit licht is voor uw ogen erg groot. Met groen licht heeft u veel minder last van deze omschakeling. Daarnaast is het ook effectiever voor bewakingscamera’s.
Nog een goede reden om over te stappen naar groene buitenverlichting is dat het zorgt voor minder lichtvervuiling en beter is voor flora en fauna. Groen licht is in het bijzonder goed voor trekvogels. Dat bleek uit een proef die de NAM (Nederlandse Aardolie Maatschappij) in 2007 deed op een boorplatform in de Noordzee. Trekvogels vlogen vaak richting de platforms, met name als het bewolkt was, en bleven daar rondvliegen tot hun energie op was.

Letterlijk en figuurlijk gaan wij voor groen! U ook?

Even voorstellen: Onze nieuwe collega!

TLight groeit! Sinds half augustus versterkt Noa Klabbers het team van TLight als marketing en content medewerker. Tijd om haar wat beter te leren kennen.

‘’ Mijn naam is Noa Klabbers, 22 jaar en woonachtig in Boxmeer. Al vanaf kinds af aan ben ik bezig met (online) ontwerpen. Powerpoint presentaties maken, in Paint foto’s bewerken, plakken, knippen, kleuren, allerlei creatieve dingen hielden mij bezig.

Na in het bedrijfsleven én als eigenaresse van een webshop werkzaam te zijn geweest, zal ik mijn kennis en ervaring nu bij TLight gaan inzetten om deze verschillende werelden bij elkaar te brengen. Bij TLight ga ik mij voornamelijk bezig houden met de website en alles wat daarbij komt kijken. Van productfoto’s maken tot teksten schrijven.
TLight is een mooi groeiend bedrijf met een hecht team. We werken nauw met elkaar samen om tot grotere successen te komen. Ik ben trots dat ik in de toekomst hier een deel van uit mag gaan maken.”