het ontwerpen van een lichtplan op maatVelen van onze vaste klanten weten het al. TLight helpt u graag met het maken van een lichtplan. Door onze uitgebreide ervaring en kennis van verlichtingsproducten kunnen we in iedere situatie een professioneel plan maken en daarbij behorende prijzen in een offerte tonen. U kunt het plan als installateur gebruiken om met uw klant te bespreken. Desgewenst passen we het plan verder aan om aan alle wensen van de klant te kunnen voldoen.

We starten het maken van het lichtplan met een zorgvuldige inventarisatie. Daarbij gaan we kijken welke normen er gehanteerd moeten worden en gaan we uit van het bestek. Onderdeel van het lichtplan zijn het energieverbruik, lichtopbrengst, kwaliteit, lichtbeleving en een zo laag mogelijke investering.

Uitgangspunt voor ons is om een plan te maken dat zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de klant. Omdat we zelf ook ondernemer zijn, kunnen we ons beter inleven en denken mee. TLight conformeert zich aan de NSVV gedragscode voor lichtplannen.

Wilt u een op maat gemaakt en gratis lichtplan met bijbehorende offerte? Neem contact met ons op.