Naast dat LED panelen functioneel zijn, een moderne uitstraling hebben en bijdragen aan energiebesparing. Kunnen ze ook meerwaarde brengen voor een bepaalde sfeer.
Hiervoor hebben wij bij TLight een paneel ontwikkeld waarbij er licht door een foto schijnt. Wij noemen dit fotopanelen of wolkenplafonds. 
Hierdoor krijgt iedere ruimte een andere sfeer of beleving met de functionaliteit van een regulier LED paneel.

Specificaties

De fotopanelen zijn leverbaar met TRIAC, 1-10V of DALI driver en hebben een powerfactor van > 0.95. Ook hebben de panelen een levensduur van 50.000 uren met een waarde van L80B50.

Een eigen foto kiezen

Het mooie aan onze fotopanelen, is dat de klant de foto zelf mag uitkiezen.
Dit kan een foto zijn vanuit eigen beheer of een foto die gekocht is via een rechtenvrij portaal.Daarnaast hebben wij ook foto’s in eigen beheer die hiervoor gebruikt zouden kunnen worden.

Het belangrijkste is dat de foto bijdraagt aan de sfeer die je wilt uitstralen.
Enkele voorbeelden zijn:  Wolken, bomen, bloemen, dieren, landkaarten, (lucht)ballonnen, landschappen, hemellichamen en natuurlijk is het mogelijk om je eigen bedrijfslogo te gebruiken. 

Mocht je voor een wolkenfoto kiezen dan lijkt het net of je door een dakraam naar buiten kijkt. Je ruimte krijgt hierdoor een aangename ruimtelijke sfeer.

Toepassingen

Fotopanelen zouden in principe in iedere ruimte kunnen passen. Wij hebben al hele leuke projecten mogen opleveren waarbij onze panelen heel mooi tot hun recht zijn gekomen.

Zo hebben we fotopanelen geplaatst in een showroom, een vitaliteitscentrum, tandartspraktijken, sauna (douches) maar ook bij een schoonheidssalon.

Wij geven je hiervan graag een sfeerimpressie via de foto’s hieronder. Daarnaast ben je ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom.

fotopaneel zuid afrika
fotopaneel-tropisch