Beste relatie,

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. TLight volgt daarbij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Daarbij staan de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers voorop. We dragen zoveel als mogelijk bij aan het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.

Afhaalbalie en orders
Heb je geen gezondheidsklachten zoals verkoudheid-, koorts- of hoestklachten? Dan ben je, ondanks dat onze medewerkers geen handen schudden & gepaste afstand houden, van harte welkom aan onze afhaalbalie voor aankopen en afhaalorders!

De verkoopmedewerkers op de binnendienst zijn telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden. Externe afspraken zullen voorlopig niet plaatsvinden. We zullen je telefonisch voorzien van een passend advies.

Bereikbaarheid
Leveringen van goederen blijven vooralsnog op de bekende wijze doorlopen. De meest gangbare producten kunnen tot nu toe uit voorraad geleverd worden. Onze website www.tlight.nl is permanent beschikbaar. Om onze klanten nog beter te bedienen kan je een e-mail sturen naar verkoop@tlight.nl We kunnen je voorzien van inloggegevens voor online plaatsen van bestellingen via de TLight website.

Uiteraard willen wij je bedanken voor je medewerking en begrip!

Wij wensen je veel sterkte en succes in de komende periode en hopen elkaar snel weer gezond te kunnen ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,

TLight team