Stof- en waterdichte LED armaturen voor plafond- en wandmontage hebben een IP waarde van 66. Deze armaturen zijn geschikt voor vochtige binnen ruimte en overdekte buitenruimen. Hierbij mogen de temperaturen tot -25 graden zijn en oplopen tot +35 graden.

De stof- en waterdichte armaturen zijn perfect toe te passen in bijvoorbeeld: parkeergarages, fietsenstallingen, magazijnen etc.

Binnen de categorie ”waterdichte armaturen IP66” bieden wij 3 soorten armaturen aan:

  1. BASE LED
  2. DAMP PROOF compact
  3. PROLUMIA pro acqua

BASE LED

DAMP PROOF compact

PROLUMIA pro acqua

De behuizing is van geëxtrudeerd polycarbonaat (RAL 7035) met UV filter en is voorzien van een opalen polycarbonaat diffuser. De eindkappen zijn  tevens van polycarbonaat (RAL 9046) voorzien van sluitstuk met wartel of blindstop. De BASE LED 1213 mm en 1541 mm wordt standaard geleverd met doorvoerbedrading 3×1,5 mm².

De DAMP PROOF heeft een polycarbonaat behuizing en een hoog lichtrendement: tot 120 lm/W.  Het armatuur is energiebesparend tot maximaal 50% (vergeleken met armaturen die fluorescentielampen gebruiken). Daarnaast is het armatuur eenvoudig te installeren montagebeugels vrij op het armatuur kunnen worden geplaatst. Gemakkelijk zonder gereedschap elektrische aansluiting door drukknopconnector. 

Met de nieuwe Pro-Aqua III serie kunnen conventionele TL (-D) armaturen eenvoudig en efficiënt vervangen worden.  De Pro-Aqua III serie is slagvast en waterdicht (IP66) en daardoor geschikt voor industriële toepassingen. Door de zeer hoge efficiency van 150 Lm/W zijn de armaturen een geschikte keuze om ruimtes maximaal te verlichten.

Naast de waterdichte IP66 armaturen hebben wij ook een ruim assortiment aan IP65 armaturen. Dit wilt zeggen dat het armatuur spatwaterdicht is. Heb je hier vragen over? Of ben je benieuwd naar ons aanbod IP65 producten? Klik dan hier

magazijn-arts-divers
BASE LED - koelcel