Ben jij op zoek naar een moderne en stijlvolle manier om jouw kantoor te verlichten? Wij laten hieronder graag 3 verschillende soorten kantoorverlichting zien.

LED panelen

De meest voorkomende kantoorverlichting zijn de LED panelen. Deze geven een nette en moderne uitstraling en besparen direct op je energierekening.
LED panelen zijn energiezuinige LED armaturen met een geringe inbouwdiepte, welke 1-op-1 vervangbaar zijn met de traditionele TL armaturen 2x18W, 4x18W en 2x36W en zijn leverbaar in de afmetingen 595×295, 595×595 en 1195×295.

Daarnaast bieden wij ook een breed assortiment panelen aan met een UGR waarde lager dan 19. Dit zorgt er voor dat er geen hinder wordt ondervonden door verblinding.
Onze led panelen zijn ook te koppelen middels GST aansluitingen. Hierdoor hoef je geen extra draden te trekken maar kun je in het systeemplafond de panelen stekerbaar installeren.

led panelen kantoorruimte

ELD.B LED armatuur

Het ELD.B LED armatuur geeft een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat er geen hinder wordt ondervonden door verblinding. Het LED armatuur is geschikt voor inbouw in systeemplafonds of in gipsplafonds. De behuizing bestaat uit verzinkt plaatstaal voorzien van een witte poedercoating (RAL 9003). De parabolische matte reflector is vervaardigd uit aluminium. Het ELD.B LED armatuur heeft een UGR<19 waardoor het bij uitstek geschikt is voor kantoorruimten, vergaderruimten, bibliotheken, zorgcentra, scholen enzovoort.

Het armatuur is optioneel ook dimbaar te verkrijgen. Zo is het LED armatuur DALI dimbaar, maar ook 1-10V te dimmen. Daarnaast is het mogelijk om het LED armatuur te bedienen middels Bluetooth en CASAMBI.

Pendel armatuur 

Ook een hele mooie en stijlvolle manier om je kantoor te verlichten is door middel van een pendelarmatuur. Het FUGA LINE armatuur is in verschillende opties te verkrijgen. Zo is het ook mogelijk om de FUGA LINE met up en down stralingen te bestellen.
De  behuizing van het armatuur bestaat uit hoogwaardig aluminium met een witte poedercoating. Ook is het voorzien van zwart optiek met lensjes voor een lage verblinding. Het pendelarmatuur is leverbaar in de maten: 565mm, 1145mm en 1405mm.

pendelverlichting

Hopelijk heb je nu een beter beeld gekregen in de verschillende manieren en mogelijkheden om jouw kantoor te voorzien van verlichting. Bij TLight denken wij graag oplossingsgericht met je mee. Heb je vragen over dit artikel of over kantoorverlichting? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam via: verkoop@tlight.nl of 0485 32 59 20.