TLS LED lichtlijn | TLight

TLS LED lichtlijn

Lichtlijnen maken is maatwerk en vereist een goede afstemming. Met de technische kennis van u als installateur en de productkennis van TLight kunnen we hier samen succesvol in zijn. Neem contact met ons op via  0485-325920

 

Kwalitatief hoogwaardige TLS LED lichtlijn met daarbij behorende service

In ons assortiment treft u kwalitatief hoogwaardige TLS LED lichtlijn en andere verlichtingsproducten van bekende merken zoals Philips en Osram voor een absoluut interessante prijs.

Wij proberen u zoveel mogelijk van dienst te zijn. Zo maken we onder meer voor u een complete lichtberekening, desgewenst op locatie. En bij eventuele calamiteiten (bijvoorbeeld transportschade) zorgen we binnen 48 uur voor een passende oplossing zodat uw plannen zo min mogelijk verstoord worden.

TLS LED lichtlijn eenvoudig online bestellen

De TLS LED lichtlijn zijn zeer voordelig online te bestellen in onze webshop. Indien u meerdere TLS LED lichtlijn afneemt, ontvangt u ook nog eens zeer interessante staffelkortingen.

TLight richt zich op de industriële markt: (afbouw-)bedrijven, winkels, instellingen, overheden, scholen en VVE’s. U kunt rekenen op een adequate beantwoording van uw vragen en een gratis advies in TLS LED lichtlijn, waarbij we graag met u meedenken.

Bestel uw TLS LED lichtlijn online of neem contact op voor een afspraak

KLANTENSERVICE

+31 (0)485 - 325 920

 

De 3 B's van TLight:

  • Beste prijzen
  • Beste Service
  • Bestellen is eenvoudig
  • Vóór 15 uur besteld,
    morgen geleverd*
    Gratis verzenden vanaf
    100 euro.**