TL lampen | TLight

TL lampen

De TL-lampen of TL-buizen hebben een enorm hoge lichtopbrengst. TL-lampen worden daarom toegepast in ruimtes waar veel licht nodig is. De TL buis is tientallen jaren op de markt.

Wij hebben hoge kwaliteit TL-lampen in ons assortiment van de merken Philips en Osram en True Light.

Opkomst LED TL buizen

Sinds 2014 worden er veel meer LED TL buizen verkocht. De prijzen zijn sindsdien dermate gunstig geworden dat deze interessanter zijn dan TL-lampen. Ook de lichtopbrengst is inmiddels dermate hoog dat ze de concurrentie met de oude TL-buizen gemakkelijk aankunnen. Het kan zelfs interessant zijn om nog functionerende TL-lampen te vervangen voor LED TL buizen vanwege lager energieverbruik.

Bekijk ook ons assortiment LED TL buizen

Kwalitatief hoogwaardige TL lampen met daarbij behorende service

In ons assortiment treft u kwalitatief hoogwaardige TL lampen en andere verlichtingsproducten van bekende merken zoals Philips en Osram voor een absoluut interessante prijs.

Wij proberen u zoveel mogelijk van dienst te zijn. Zo maken we onder meer voor u een complete lichtberekening, desgewenst op locatie. En bij eventuele calamiteiten (bijvoorbeeld transportschade) zorgen we binnen 48 uur voor een passende oplossing zodat uw plannen zo min mogelijk verstoord worden.

TL lampen eenvoudig online bestellen

De TL lampen zijn zeer voordelig online te bestellen in onze webshop. Indien u meerdere TL lampen afneemt, ontvangt u ook nog eens zeer interessante staffelkortingen.

TLight richt zich op de industriële markt: (afbouw-)bedrijven, winkels, instellingen, overheden, scholen en VVE’s. U kunt rekenen op een adequate beantwoording van uw vragen en een gratis advies in TL lampen, waarbij we graag met u meedenken.

Bestel uw TL lampen online of neem contact op voor een afspraak

KLANTENSERVICE

+31 (0)485 - 325 920

 

De 3 B's van TLight:

  • Beste prijzen
  • Beste Service
  • Bestellen is eenvoudig
  • Vóór 15 uur besteld,
    morgen geleverd*
    Gratis verzenden vanaf
    100 euro.**