LED strip | TLight

LED strip

knippen

De LED strips zijn slechts 2 mm dik en zeer flexibel. De LED strips kunnen op maat geknipt worden op de punten die zijn aangegeven op de strip. Alle verknipte delen zijn bruikbaar mits voorzien van stekker of koppelstuk.

elke gewenste lengte voor u gemonteerd

De standaard maat van LED strips is 5 meter. Wilt u kortere of langere strips? Wij monteren ze kant en klaar met de benodigde apparatuur. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

12 en 24 volt

LED strips werken doorgaans op 12 Volt. De LED strips zijn ook leverbaar in 24 Volt voor specifieke situaties. Voor installaties tot 10 meter adviseren we ook 24 Volt om gelijke lichtsterkte te realiseren.

IP65

LED strips met IP65 staat zijn spatwaterdicht. Deze strips kunnen in een vochtige ruimte of buiten worden gebruikt. Wilt u LED strips die onder water of in een zeer vochtige omgeving worden toegepast? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Duurzaam

LED strips zijn zeer energiezuinig en hebben een lange levensduur tot wel 30000 branduren.

Meer mogelijkheden? 

Op onze website vindt u de meest gebruikte LED strips voor professioneel gebruik. Daarnaast bieden we tal van andere mogelijkheden met LED strips. Informeer naar de mogelijkheden.

Kwalitatief hoogwaardige LED strip met daarbij behorende service

In ons assortiment treft u kwalitatief hoogwaardige LED strip en andere verlichtingsproducten van bekende merken zoals Philips en Osram voor een absoluut interessante prijs.

Wij proberen u zoveel mogelijk van dienst te zijn. Zo maken we onder meer voor u een complete lichtberekening, desgewenst op locatie. En bij eventuele calamiteiten (bijvoorbeeld transportschade) zorgen we binnen 48 uur voor een passende oplossing zodat uw plannen zo min mogelijk verstoord worden.

LED strip eenvoudig online bestellen

De LED strip zijn zeer voordelig online te bestellen in onze webshop. Indien u meerdere LED strip afneemt, ontvangt u ook nog eens zeer interessante staffelkortingen.

TLight richt zich op de industriële markt: (afbouw-)bedrijven, winkels, instellingen, overheden, scholen en VVE’s. U kunt rekenen op een adequate beantwoording van uw vragen en een gratis advies in LED strip, waarbij we graag met u meedenken.

Bestel uw LED strip online of neem contact op voor een afspraak

KLANTENSERVICE

+31 (0)485 - 325 920

 

De 3 B's van TLight:

  • Beste prijzen
  • Beste Service
  • Bestellen is eenvoudig
  • Vóór 15 uur besteld,
    morgen geleverd*
    Gratis verzenden vanaf
    100 euro.**