Inductie verlichting | TLight

Inductie verlichting

Inductie verlichting lijkt in veel opzichten op TL verlichting, aangezien het geen gebruik maakt van een gloeidraad of elektroden en beiden lichtbronnen gebruik maken van gassen, die "aangeslagen", reageren met fosfor in een glazen behuizing en wit licht produceren. Inductielampen hebben een levensduur van 100.000 uur, omdat inductielampen het principe van inductie hanteren. Inductie is de overdracht van energie door middel van een magnetisch veld. 

typen inductie armaturen

 - High Bay inductiearmaturen

- Tunnel light inductie armaturen

- Floodlight inductie armaturen

voordelen inductie

- lange levensduur van 100.000 uur
- geen flikkeringen waarneembaar
- direct 100% licht
- goede kleurweergave (CRi>80)

Kwalitatief hoogwaardige Inductie verlichting met daarbij behorende service

In ons assortiment treft u kwalitatief hoogwaardige Inductie verlichting en andere verlichtingsproducten van bekende merken zoals Philips en Osram voor een absoluut interessante prijs.

Wij proberen u zoveel mogelijk van dienst te zijn. Zo maken we onder meer voor u een complete lichtberekening, desgewenst op locatie. En bij eventuele calamiteiten (bijvoorbeeld transportschade) zorgen we binnen 48 uur voor een passende oplossing zodat uw plannen zo min mogelijk verstoord worden.

Inductie verlichting eenvoudig online bestellen

De Inductie verlichting zijn zeer voordelig online te bestellen in onze webshop. Indien u meerdere Inductie verlichting afneemt, ontvangt u ook nog eens zeer interessante staffelkortingen.

TLight richt zich op de industriële markt: (afbouw-)bedrijven, winkels, instellingen, overheden, scholen en VVE’s. U kunt rekenen op een adequate beantwoording van uw vragen en een gratis advies in Inductie verlichting, waarbij we graag met u meedenken.

Bestel uw Inductie verlichting online of neem contact op voor een afspraak

KLANTENSERVICE

+31 (0)485 - 325 920

 

De 3 B's van TLight:

  • Beste prijzen
  • Beste Service
  • Bestellen is eenvoudig
  • Vóór 15 uur besteld,
    morgen geleverd*
    Gratis verzenden vanaf
    100 euro.**